Απομακρύνθηκε η μπασκέτα που σκότωσε τον 19χρονο (φωτό)

Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου, το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον άδικο θάνατο του 19χρονου από το Μαρούσι.

Παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου κ. Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού και του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λευτέρη Παπαλάνη και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίσθηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η κ.Αργυρώ Τσικολή και ο κ. Γιάννης Μονιούδης.

Δείτε ακόμα:  Ολοκληρώνεται η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής;

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν η γερή μπασκέτα και αυτή που αποκολλήθηκε κι έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών αναφέρει το astraparis.gr.

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί, από την μια άκρη μέχρι την άλλη, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός, Ελλάδα: 358 νέα κρούσματα – 5 νέοι θάνατοι και 73 διασωληνωμένοι!!!

Δείτε τις φωτογραφίες: