Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στη Ραφήνα από τους καπνούς και τη ζέστη! (φωτό & βίντεο)


Αποπνικτική είναι αυτή την ώρα (15:00)  η ατμόσφαιρα στη Ραφήνα

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη αλλά και η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια, γέμισαν με  καπνό τον ουρανό ο οποίος έχει σκοτεινιάσει ενώ σε συνδυασμό με την  έντονη ζέστη δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για όσους βρίσκονται αυτή την ώρα έξω

Οι ειδικοί συστήνουν στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και οι μετακινήσεις έξω να γίνονται μόνο με τη χρήση ενισχυμένης μάσκας.

Δείτε ακόμα:  Ξαφνικό μπλακ άουτ στη Ραφήνα - Όλη η πόλη στα σκοτάδια (βίντεο)

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, συνολικά από τις 16:00 της Τρίτης έως τις 8:00 της Τετάρτης έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία 77 άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Παναγιώτης Μπεχράκης τόνισε ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από καρδιαγγειακά προβλήματα, οι ηλικιωμένοι, οι έγκυες, τα μικρά παιδιά, να παραμείνουν στο σπίτι με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Σημείωσε πως αν προσέξουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα και τόνισε ότι δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα και ούτε κινδύνεψε κάποια ανθρώπινη ζωή

Δείτε ακόμα:  Σοκ με άνδρα που αυνανίζεται σε στάσεις λεωφορείου σε Ραφήνα & Παλλήνη!

Παράλληλα, το Αστεροσκοπείο δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με τη διασπορά καπνού σε όλη την Ελλάδα από τις 3/8/2021 και ώρα 14.00 μέχρι σήμερα 4/8/2021 στις 12.00.

Στο σύστημα παρακολούθησης της διασποράς του καπνού (πατήστε εδώ), καταγράφεται η χωρική και χρονική εξέλιξη του καπνού από τα διαφορετικά μέτωπα σε όλη την Ελλάδα βάση των τρεχουσών ατμοσφαιρικών συνθηκών.