Απόστολος Γκλέτσος: Έχω εκμεταλλευτεί τη θέση μου ερωτικά σε δύο περιπτώσεις -Ζητώ συγγνώμη

Καλεσμένος του Αντώνης Σρόιτερ, στο Tik Talk, ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πολιτικός μίλησε για το τσουνάμι των αποκαλύψεων και καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου και έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας ότι ίσως πάτησε το όριο του θύτη και για αυτό ζητά συγγνώμη.

Διάβασε όσα είπε: “Νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το κακό. Να κοιτάξουμε όλοι με αυτοκριτική να δούμε τι γίνεται αλλά από κει και πέρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ότι συμβαίνει θα πρέπει να είναι μεταξύ ενηλίκων γιατί αλλιώς είναι εγκληματικό”.

Πάντα υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρουμε τι γίνεται. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Μου έχουν κάνει φλερτ όχι παρενόχληση και μάλιστα το χάρηκα. Το να πει κάποιος μια καλή κουβέντα δεν είναι παρενόχληση.

Δείτε ακόμα:  Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον χωρισμό της: «Βίωσα απαξίωση. Έφυγε χωρίς καμία εξήγηση»

Θα πρέπει να καταλήξουμε σε μια συγγνώμη. Μου έχει τύχει να είμαι μπροστά σε ύβρεις και πήρα το λόγο. Ένας παραγωγός μίλησε πολύ άσχημα σε μια συνάδελφο. Δε ζει πια. Αυτά που βγαίνουν τώρα είναι πολύ σκληρά να τα ζει μια κοπέλα.

Μπορεί ενδεχομένως κάποιες φορές μπορεί να πάτησα τα όρια του θύτη, χωρίς να το καταλάβω και ζητώ συγγνώμη. Έχω εκμεταλλευτεί την ισχύ μου σε συνάδελφο. Τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί. Τότε σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος. Τώρα σκέφτομαι ότι την εκμεταλλεύτηκα. Και δεν μου αρέσει και καθόλου. Δε μου είπε κάποιος κάτι, το σκέφτομαι τώρα. Αυτές οι δυο στιγμές να ήταν έτσι. Μπορεί δυο ψυχές να καταπιέστηκαν και δεν το ήθελα.

Δείτε ακόμα:  Η Βάνα Μπάρμπα επιμένει στην υπεράσπιση του Φιλιππίδη: Δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου

Στην πολιτική γίνονται χειρότερα. Υπάρχει άνθρωπος που “διορίζει” κάπου μια κοπέλα και ζητά ως αντάλλαγμα το σεξ.

Οι καταγγελλόμενοι εξαρτάται πως θα το διαχειριστούν. Αν γίνει με αλαζονεία θα είναι πρόβλημα. Αν όχι θα μπορέσουν να ξεπεραστούν όλα.

tlife.gr