Απόστολος Λύτρας για Σεπόλια: «Ο κύκλος των συλλήψεων δεν έχει κλείσει»

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις εξελίξεις στην υπόθεση Κολωνού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στην περιοχή των Σεπολίων, Απόστολος Λύτρας μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τις εξελίξεις της υπόθεσης και τις επόμενες κινήσεις της προφυλακισμένης μητέρας.

Αρχικά ο δικηγόρος επιβεβαίωσε πως η εξέταση του αιτήματος αποφυλάκισης της μητέρας θα καθυστερήσει καθώς ακόμη δεν υπάρχει εισαγγελική πρόταση.

«Θέλω να πιστεύω πως όλα τα καινούρια στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, τα οποία είναι βοηθητικά για τη μητέρα…είναι ήδη στη δικογραφία και θα εξεταστούν από το αρμόδιο συμβούλιο» σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών που αναμένεται κάποια να μείνουν με τη γιαγιά και κάποια με τη θεία τους στη Λευκάδα, ο δικηγόρος είπε:

«Η γιαγιά ζήτησε την επιμέλεια και των έξι παιδιών, σε κάτι που συμφώνησε και η εισαγγελέας, από ‘κει και μετά εκδήλωσε και το ενδιαφέρον η θεία, τη 12χρονη και εάν γίνεται ακόμη ένα αδερφάκι να το κρατήσει η ίδια για να βοηθήσει όσο καιρό θα ταλαιπωρείται η μητέρα τους».

Τόνισε πως στην περίπτωση αποφυλάκισης της μητέρας, θα αναλάβει εκείνη την επιμέλεια των παιδιών της. «Είναι μεγάλο θέμα που έχασε τον έλεγχο του παιδιού» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα τον Ηλία Μίχο που διατηρεί ακόμη το δικαίωμα της σιωπής ο κ. Λύτρας δήλωσε: «Το δικαίωμα της σιωπής μπορεί να το χρησιμοποιήσει…προφανώς ήθελε πρώτα να δει τι στοιχεία θα βγουν στη δικογραφία για να μιλήσει αργότερα».

Στην ερώτηση εάν έχει κλείσει ο κύκλος των συλλήψεων απάντησε αρνητικά και σημείωσε πως οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις πράξεις, τις έχουν ξανακάνει στο παρελθόν.

«Είναι αδύνατον όταν υπάρχει τέτοιο κύκλωμα που σκοπό έχει το χρήμα και το κέρδος να μην υπάρχουν εμπλοκές και άλλων ανήλικων παιδιών» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο κ. Λύτρας αποκάλυψε πως ενδεχομένως οι χώροι που εξέδιδε ο Μίχος την 12χρονη να είναι δύο και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση από το μαγαζί που διέθετε στον Κολωνό.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.