Απόστολος Λύτρας: Πώς περιγράφει ο φρουρός της Αστυνομίας όσα έγιναν στο σπίτι στο Γέρακα

Τα όσα έγινα στο σπίτι στον Γέρακα μεταξύ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, της πρώτην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, της κόρης του και ενός δικηγόρου περιέγραψε ο αστυνομικός φρουρός που βρισκόταν σε αυτό.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το επίμαχο επεισόδιο που με τη σειρά του οδήγησε στο ένταλμα σύλληψης κατά του Απόστολου Λύτρα ο δικηγόρος ζήτησε να πάρει κάποια από τα προσωπικά του αντικείμενα, με την κόρη του Απόστολου Λύτρα, την πρώην σύζυγό του και συνεργάτη του να πηγαίνουν στο σπίτι του ζευγαριού στον Γέρακα.

Σύμφωνα με το MEGA ο αστυνομικός που ήταν παρών στο περιστατικό δήλωσε τα εξής:

«Όταν η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος βγήκαν από το σπίτι, άκουσα τον συναγερμό να χτυπάει, ταυτόχρονα έφτασε η Άμεση Δράση και με ενημέρωσαν ότι είχαν λάβει σήμα από το κουμπί πανικού. Μετά από λίγο βγήκαν από το σπίτι η κυρία Πολυζωγοπούλου και ο πατέρας της και πλησίασαν ξανά η κόρη του κυρίου Λύτρα, η πρώην σύζυγος του και ο δικηγόρος. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ρώτησε τον δικηγόρο: «Γιατί έρχεστε στο σπίτι μου; Γιατί μου το κάνετε αυτό;». Ο πατέρας της τους είπε ‘Γιατί έρχεστε εδώ; Δεν βλέπετε σε τι κατάσταση είναι η κόρη μου;’».

«Η κόρη του κυρίου Λύτρα και η πρώην γυναίκα του της απάντησαν: «γιατί δεν μας αφήνεις να πάρουμε τα πράγματα; Εμείς είμαστε μαζί σου και το ξέρεις». Η κυρία Πολυζωγοπούλου βρισκόταν σε σοκ και ρώτησε την πρώην γυναίκα του: «γιατί παίρνεις το μέρος του, ενώ τα έχεις πάθει και εσύ;». Μου δήλωσε ότι θέλει να κάνει μήνυση και μετά από λίγο κατέρρευσε από την φόρτιση», κατέληξε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.