Απόστολος Λύτρας: Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια! (βίντεο)

Η φράση, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις επιβεβαιώνει τη σημασία της αυτή τη φορά και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ο οποίος προσποιήθηκε κατά την μεταγωγή του ότι φορούσε χειροπέδες.

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο όχι για κάποια υπόθεση που έχει αναλάβει αλλά για την ομολογία του ίδιου ότι ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, οδηγήθηκε χθες (17/06/2024) στα δικαστήρια και κάποιοι πρόσεξαν μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας να παριστάνει ότι φοράει χειροπέδες καλύπτοντάς τες με ένα σακάκι.

Όμως, όταν φτάνει στην πόρτα των δικαστηρίων, αφήνει κάτω τα χέρια του και φαίνεται ξεκάθαρα ότι χειροπέδες δεν υπάρχουν…

«Υπάρχει πρωτόκολλο για όσους κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Είναι απαραίτητη στο πρωτόκολλο η χειροπέδηση μέχρι που θα παραδοθούν τα άτομα στις ανακριτικές ή δικαστικές αρχές. Έπεισε όλο τον κόσμο ότι από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας μέχρι τον ανακριτή φορούσε χειροπέδες», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Πρόσθεσε ότι υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι αστυνομικοί. «Ο αστυνομικός έσπασε το πρωτόκολλο», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο

 

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.