Αρ. Μπουράνης: «Όχι» στην κατάργηση της μονοδρόμησης της οδού Αλ. Σκουζέ στο Πικέρμι


Στο δημοτικό κατάστημα Πικερμίου συνεδρίασε σήμερα το τοπικό συμβούλιο με θέμα την κατάργηση της μονοδρομήσεις της οδού Σκουζέ.


Ως πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου καταδικάζω το ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα από το διαδικτυακό μέσο rpn σχετικά με το θέμα περί κ@@@τούμπας της δημοτικής αρχής το οποίο στη συνέχεια άλλαξε και τον τίτλο του άρθρου.

Μετά από προσωπική συνεννόηση με τον δήμαρχο πριν από πέντε ημέρες όταν εκδόθηκε η πρόσκληση του τοπικού.

Η ενημέρωση μου προς τα μελή του τοπικού συμβούλιου και τους κατοίκους της περιοχής ήταν σαφέστατη και ξεκάθαρη.

Η δημοτική αρχή δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα της τροχαίας και την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας περί κατάργηση της μονοδρόμησης της οδού Αλ. Σκουζέ.

Προηγούμενο έγγραφο του δήμου προς την τροχαία αφορούσε την παραβατικότητα για την καταστρατήγηση της μονοδρόμησης στην πράξη.

Παράλληλα πρότεινα να πραγματοποιηθεί συνολική κυκλοφοριακή μελέτη στο κέντρο του Πικερμίου.

Η εισήγηση μου έγινε δεκτή ομόφωνα από τα μέλη του τοπικού συμβούλιου ως προς το πρώτο τμήμα της με μόνη εξαίρεση την κ Αγγέλα Ξηντάρα που διαφοροποιήθηκε αρνούμενη την σύνταξης κυκλοφοριακής μελέτης.

Ζω στο Πικέρμι, έχουμε θρηνήσει θύματα από τροχαία είμαστε γνώστες της κατάστασης και διαβεβαιώνω όλους ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα θέματα του τόπου μας αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής της περιοχής μας.
Δεν αναζητούμε αυτόκλητους σωτήρες, ξέρουμε και παλεύουμε για τα θέματα του τόπου μας

Ο πρόεδρος
του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου
Μπουράνης Αριστείδης


Διαβάστε επίσης