Αργύρης Πανταζάρας: Φήμες θέλουν να έκανε πρόταση γάμου στην Έλλη Τρίγγου

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Έλλη Τρίγγου υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην ελληνική showbiz που τους έδεναν εκτός του έρωτα και πολλά κοινά ερεθίσματα. Ποτέ δεν διαφήμισαν τη σχέση τους και απέφευγαν συστηματικά την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ΄ όλα αυτά, πριν από καιρό πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους αλλά να παραμείνουν καλοί φίλοι. Έκτοτε, μία τεράστια παραφιλολογία ξεκίνησε για το αν έκλεψε κάποια νέα γυναίκα την καρδιά του ηθοποιού ή αν τελικά ο χρόνος έφερε ξανά κοντά τους δύο πρώην συντρόφους ένα βήμα πριν από την πρόταση γάμου.

Ο ηθοποιός που προστέθηκε πρόσφατα στο καστ των «Άγριων Μελισσών» μιλώντας στην εφημερίδα στην Real News αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται ξεκαθαρίζοντας:

Δείτε ακόμα:  Κεφαλογιάννης για κορονοϊό: «Επιτέλους, είμαι καλύτερα...» (φώτο)

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια selfie. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».

Δείτε ακόμα:  Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκλονίζει για τη θεραπεία της 7χρονης ανιψιάς  - "Έχει παραισθήσεις…” (βίντεο)

znews.gr