Αργοναύτης Ραφήνας και Γ. Γιαννακόπουλος συνεχίζουν μαζί

Στο στοίχημα δεν παιζόταν καν… Συνταγή που πετυχαίνει εξάλλου δεν αλλάζει και σε μια χρονιά που στην ουσία δεν έγινε ποτέ, οι δρόμοι του Αργοναύτη Ραφήνας και του Γιώργου Γιαννακοπουλου δεν θα μπορούσαν να χωρίσουν.

Έτσι ο στρατηγός Γιαννακοπουλος έμεινε στην θέση του, να οδηγήσει το οικοδόμημα που έχει ο ίδιος φτιάξει και με το οποίο έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους, στην Β’ Εθνική.

“Οι σκέψεις μας είναι κοινές με την διοίκηση. Η ομάδα θέλουμε να παίζει ένα ελκυστικό μπάσκετ που να ικανοποιεί τους φίλους της, εφόσον τους επιτραπεί να μας δούνε και από κοντά”, ήταν τα πρώτα του λόγια.

Δείτε ακόμα:  Οι δύο «κιτρινόμαυροι» σκοράρουν, ικανή για την έκπληξη η Τσέλσι

“Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και ετοιμάζουμε κάποιες προσθαφαιρεσεις. Για μας η Β εθνική, πέρυσι ήταν ένα νέο μεγάλο στοίχημα και είναι καλό που ξέρουμε τι λάθη κάναμε και θα τα διορθώσουμε.

Χωρίς όμως να παρεκκλινουμε από το αρχικό μας όραμα και σκοπό. Να φτιάξουμε ένα νεανικό σύνολο που θα παίζει γρήγορο και ελκυστικό μπάσκετ, με ψήγματα παικτών με ωριμότητα και εμπειρία όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια ο Ζερβός ή ο Τυρλας που είχαν διττο ρόλο, τόσο μέσα όσο και έξω από το παρκέ”, συμπλήρωσε.

Δείτε ακόμα:  Χαμός στα Σπάτα - Οργισμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ!