Αργύρης Αγγέλου: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία»

Ο ηθοποιός περιέγραψε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησε στη ζωή του

Για μια πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε στη ζωή του, μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» κι αναφέρθηκε στην υπερκόπωση που έπαθε στο παρελθόν, λόγω της δουλειάς του.

«Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ και το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά, ήταν πολύ εύκολο λοιπόν, να περάσει μια μέρα και να μη φάω τίποτα. Όλα μαζί λοιπόν, συν το άγχος και την πίεση, ο οργανισμός παθαίνει overdose. Χωρίς να το καταλάβω, κάποια στιγμή, “χάθηκε η μπάλα”», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει 54 κιλά, είχε συχνά πυρετό και σχεδόν, δεν μπορούσε να περπατήσει. Τότε, λοιπόν, «χτύπησε το πρώτο καμπανάκι».

«Έφτασα 54 κιλά, για να καταλάβετε τώρα είμαι 78. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά, έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη. Είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», περιγράφει ο Αργύρης Αγγέλου.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία. Μου είπε τότε “άκου να σου πω, δεν έχει πλάκα τώρα”. Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα, ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά, ο γιατρός διέγνωσε τεράστια αδυναμία. Έμεινα πέντε μέρες στο νοσοκομείο, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ κι εκεί είπα ότι πρέπει να ξεκουραστώ».

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.