Άρης Σερβετάλης: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Όπως είναι γνωστό ο Άρης Σερβετάλης έπεσε θύμα χάκερ πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός είδε τον άνθρωπο που είχε κλέψει τον λογαριασμό του στο Instagram να ζητάει μέσω του προφίλ του χρήματα δήθεν για μια γυναίκα που έχει άμεση ανάγκη.

Ο Άρης Σερβετάλης κατάφερε τελικά να ανακτήσει και πάλι τον λογαριασμό του και μέσω των instastories ζήτησε συγγνώμη από τους διαδικτυακούς του ακολούθους και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

“Καλημέρα σας, υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ, μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό”. είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

Δείτε ακόμα:  Eurovision 2022: Πού δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα και την Αμάντα Γεωργιάδη

“Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ότι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δε γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ”.

enikos.gr