Αριστ. Μπουράνης: Άψογη η συνεργασία με Μπουρνούς θα είμαι εκ νέου υποψήφιος

Τη βεβαιότητα ότι η δημοτική αρχή έχει ακόμη να προσφέρει έργο στον τόπο εκφράζει ο Αριστείδης Μπουράνης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πικερμίου. Προσθέτει ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος υπογραμμίζοντας πώς η συνεργασία με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς υπήρξε άψογη.

Παράλληλα αναφέρεται στα σπουδαιότερα έργα της δημοτικής αρχής ενώ για το αθλητικό κέντρο Διώνης δηλώνει με έμφαση: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»…

Πλησιάζουµε στο τέλος της θητείας της δηµοτικής αρχής… Είστε πρόεδρος του τοπικού συµβουλίου Πικερµίου και ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές…

Πράγµατι ο καιρός πέρασε γρήγορα, αλλά ως Δηµοτική αρχή µέρος της οποίας είµαι και εγώ καταφέραµε να κάνουµε αρκετά πράγµατα. Ξεκινήσαµε µία προσπάθεια το 2014 η οποία θεωρώ πως έχει θετικότατο πρόσηµο. Σε ότι αφορά το «άνθρωπος για όλες τις δουλειές» που είπατε, δεν νοµίζω πως ισχύει απλά προσπαθώ να προσφέρω σε ότι µπορώ και όπως µου ζητηθεί.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα σπουδαιότερα έργα της δηµοτικής αρχής; Το σπουδαιότερο έργο είναι η δροµολόγηση του έργου της αποχέτευσης.

Θεωρώ αδιανόητο εν έτει 2018 να περπατάς στους δρόµους του δήµου και να βλέπεις λύµατα. Επίσης η υπογραφή σύµβασης µε εταιρία για την αλλαγή λαµπτήρων του δηµοτικού φωτισµού µε σύγχρονη τεχνολογίας λαµπτήρων led, µία αλλαγή που θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο στην εξοικονόµηση ενεργείας όσο και στην βελτίωση του φωτισµού στους δρόµους για την αποφύγει ατυχηµάτων αλλά και κλοπών. Ένα εξίσου σηµαντικό έργο που δροµολογήθηκε µε διαγωνισµό και απασχολεί πάρα πολλούς κατοίκους της Άνω Διώνης είναι οι µελέτες και διευθετήσεις που χρειάζονται να γίνουν ώστε να µπορέσει µια περιοχή εντός σχεδίου να ασφαλτοστρωθεί. Τέλος θα αναφέρω τη δικαστική δροµολόγηση ώστε τα 156 στρέµµατα στο Ντράφι να αποδοθούν επιτέλους στον ∆ήµο για να γίνουν έργα αναγκαία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο ΔΟΠΑΠ έχει µετατρέψει µε την βοήθεια του ∆ήµου τα τελευταία τέσσερα χρόνια το αθλητικό κέντρο ∆ιώνης, σε ένα στολίδι. Μία επένδυση µε σκοπό την αναβάθµιση ζωής των κατοίκων και της ευρύτερης περιοχής. Εσείς το ζείτε καθηµερινά από ότι γνωρίζουµε, πείτε µας δύο λόγια για το αθλητικό κέντρο.

Θα µου επιτρέψετε να πω ότι πλέον δεν είναι όνειρο για µένα αλλά µία πραγµατικότητα. Είναι ένα σηµείο αναφοράς για µικρούς και µεγάλους ένας χώρος άθλησης και περιπάτου που δηµιουργήθηκε σε λίγα χρόνια και εξελίσσεται σε πόλο έλξης για τους κατοίκους του Πικερµίου.

Τελευταία ερώτηση. Θα είστε ξανά υποψήφιος στις επόµενες Δηµοτικές εκλογές;

Nαι θα είµαι. Θεωρώ πως το έργο που έχει παράξει αλλά και σχεδιάσει η ∆ηµοτική αρχή έχει πολλά να προσφέρει ακόµα και θα θέσω ξανά τον εαυτό µου στην εκλογική διαδικασία και κρίση των κατοίκων του Πικερµίου. Η έως τώρα συνεργασία µου µε τον δήµαρχο Βαγγέλη Μπουρνου, είναι άψογη και εποικοδοµητική σε όλα τα επίπεδα βελτίωσης της καθηµερινότητας του πολίτη. Το ότι τελικά έχουµε καταφέρει αντικειµενικά και έχουµε βάλει ένα λιθαράκι προς την σωστή κατεύθυνση µε κάνει να αισθάνοµαι χαρούµενος και να θέλω να συνεχίσω αυτόν τον δύσκολο αλλά συνάµα και όµορφο αγώνα.

Πηγή: Εφημερίδα «Polis»

Διαβάστε επίσης