Αρνητές γονείς σε παραλήρημα: “Εγκληματίες και σατανάδες όσοι φοράνε μάσκα & κάνουν τεστ στα παιδιά τους” (βίντεο)

Σε ένα βίντεο που γύρισαν μπροστά σε κάμερα και μαζί με το ανήλικο παιδί τους δυο γονείς από την Κατερίνη λένε πως αρνούνται να βάλουν μάσκα και να κάνουν τεστ κορονοϊού για να πάει το παιδί τους σχολείο, ενώ “τα βάζουν” με όλους τους υπόλοιπους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Οι γονείς αυτοί εμφανίζονται να χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορονοϊό ως “φασιστικά, σατανικά και παράνομα”, ενώ καταφέρονται και ενάντια στους ιερείς που επιλέγουν να φορέσουν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.

Στο βίντεο μιλά ως επί το πλείστον ο πατέρας ο οποίος αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. “Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος”, λέει και χαρακτηρίζει εγκληματίες τους γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

O πατέρας συνεχίζει: “Το χειρότερο είναι οι γονείς που φοράνε μάσκα στα παιδιά τους, εγκληματίες γιατί καταστρέφουν τα παιδικά πνευμόνια και τις ψυχές τους”.

Δείτε ακόμα:  Μητροπολίτης κατέβαζε τις μάσκες για να φιλήσουν τον σταυρό (βίντεο)

Παράλληλα, ο πατέρας χαρακτηρίζει “εγκληματίες” τους γονείς και ανέφερε πως “οι χειρότεροι είστε εσείς οι γονείς που φιμώσατε τα παιδιά σας”.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δείχνουν στο Twitter και το παιδάκι το οποίο κάποια στιγμή παρεμβαίνει χαμογελώντας και λέει πως “όσο η μαμά και ο μπαμπάς φώναζαν εκεί, εγώ γελούσα γιατί ήταν αστείο. Και όλοι οι άλλοι τους έβλεπαν λες και σκότωσαν κάποιον”, λέει το κοριτσάκι δίχως να μπορεί να αντιληφθεί λόγω ηλικίας τον κίνδυνο στον οποίον την εκθέτουν οι γονείς της.

Δείτε ακόμα:  Χειροπέδες σε 20χρονο αρχηγό συμμορίας νεαρών Ρομά - Λήστευε ταξιτζήδες και πεζούς

Δείτε το βίντεο:

 

thetoc.gr