Άρον άρον μάζεψε τη “μπουγάδα” ο Βασιλόπουλος μετά την ανάρτηση Τσεμπέρη


Σε χρόνο dt, ο κ. Βασιλόπουλος, μετά την “επίθεση” του Αντιδήμαρχου Χρήστου Τσεμπέρη για τα όσα ισχυρίστηκε για αυτούς που είχαν διαφορετική άποψη από την δική του στο θέμα του εργοταξίου στη Ραφήνα (βλέπε ΕΔΩ).

Μετά από αυτά  που του “είπε” ότι “προσβάλλει βάναυσα την ηθική ακεραιότητα όλων εκείνων των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που είχαν άλλη άποψη από τη δική του, κατηγορώντας τους περίπου ως υποτελείς σε εργολαβικά συμφέροντα”, ο περί ου ο λόγος, κος Βασιλόπουλος ανέκρουσε πρύμναν ή κατά το κοινώς λεγόμενον έκανε κωλοτούμπα!!!

Διαβάστε τι αναφέρει ο κος Βασιλόπουλος και θα συμφωνήσετε μαζί μας…

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Η σκηνή στην κηδεία της Καρολάιν που έβαλε σε σκέψεις – «Τότε έδειξε ο πιλότος πως ήταν ένοχος» (βίντεο)

“Αγαπητέ κ Τσεμπέρη, με πληροφόρησαν για το post σου σχετικά με το δελτίο τύπου της παραταξής μας για το θέμα της INTRAKAT.

Εάν διαβάσεις προσεκτικά την ανακοίνωση θα δεις ότι αναφερόμαστε στον τρόπο που γίνεται η παραχώρηση, αναφερόμαστε στη θέση του οικοπέδου, αναφερόμαστε στο ότι η εταιρεία έχει υποχρέωση να μισθώσει κατάλληλο οικόπεδο.

Τόσο επειδή το ζητάς, όσο και επειδή ξέρεις ότι πάντα είμαι ευθύς και όχι παρορμητικός, θέλω να ξεκαθαρίσω άμεσα και προς κάθε κατεύθυνση ότι ουδέποτε υπονοήσαμε ότι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν το συγκεκριμένο θέμα, ούτε κανείς άλλος, υπήρξαν υποτελείς της INTRAKAT, ή ότι χρηματίστηκαν ή ότι υπήρξε κάποια διαπλοκή. Κακώς εσύ τα αναφέρεις αυτά στο post σου”.