Αρπαγή 10χρονης: Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδεραστίας

Νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ενισχύουν τα όσα κατέθεσε μέχρι σήμερα η μαθήτρια στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος, έχουν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης, τα οποία μπορεί να συνδέονται με διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας, καθώς από τις τρεις διαδικτυακές επαφές της, η μία εντοπίζεται στην βόρεια Ευρώπη όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Οι προσπάθειές της να μπλέξει τον πρώην σύζυγό της ώστε να μην αποκαλύψει όσους κρύβονται από πίσω της, αλλά και οι μαρτυρίες της 10χρονης, δημιουργούν πολλά ερωτήματα με το ποιο είναι τελικά το πραγματικό πρόσωπο της 33χρονης και τι μπορεί να αποκαλυφθεί στην πορεία, όταν αποκωδικοποιηθούν όσα η ίδια προσπάθησε να καταστρέψει την ημέρα της σύλληψης της.

Έπαιρνε εντολές

Δείτε ακόμα:  Τρόμος! Βρήκαν στο σπίτι τους… φίδι 2 μέτρων! (φωτό)

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA σχετικά με τα στοιχεία για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, ανέφερε ότι εκεί οδηγούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα. «Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα δείξει τα πάντα. Είναι φανερό ότι υπήρχε μια οικονομική ευμάρεια. Η κίνηση των λογαριασμών θα δείξει ποιοι τοποθετούσαν χρήματα και από πού προέρχονται».

Η κ. Ανάσογλου ανέφερε ότι η 33χρονη ακολουθούσε εντολές, και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν τα γεγονότα, όπως η καταστροφή του λάπτοπ της 33χρονης που έγινε στο σημείο όπου συνελήφθη και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε από κάπου οδηγίες και δεν δρούσε μόνη της. Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες».

Δείτε ακόμα:  Δεκαπενταύγουστος όπως Πάσχα; Στο τραπέζι μέτρα για τις εκκλησίες λόγω κορονοϊού

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης υπογράμμισε πως η άρση του απορρήτου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο «η ανάκριση κινείται στον σωστό δρόμο».

dikaiologitika.gr