Αρπαγή Μαρκέλλας: “Κρατούσε μία επιταγή στα χέρια της” είπε η 10χρονη στην κατάθεσή της για την 33χρονη

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε η μικρή Μαρκέλλα στην κατάθεσή της στις Αρχές. Μιλώντας στους αστυνομικούς ανακάλεσε πρόσωπα και περιστατικά και εξιστόρησε στους αστυνομικούς το πώς η 33χρονη την άρπαξε, ενώ θυμήθηκε ονόματα προσώπων που έρχονταν σε επαφή με την κατηγορούμενη.

Όπως μετέδωσε το Mega, στην κατάθεση της η Μαρκέλλα υποστήριξε ότι με που έφτασαν στο σπίτι της κατηγορουμένης, την έκανε μπάνιο προκειμένου, όπως της είπε, να είναι καθαρή και να μπορέσει να παίξει με την κόρη της. Η μαθήτρια αντέδρασε όταν η 33χρονη της είπε ότι ήταν σειρά της τώρα να την κάνει μπάνιο, κάτι που η 10χρονη αρνήθηκε να κάνει.

Σε δεύτερη φάση και αφού την είχε πάει στο δωμάτιο, την ανάγκασε να πιει τον χυμό, στον οποίο είχε ρίξει τα ηρεμιστικά χάπια, με την δεκάχρονη να διαμαρτύρεται για την περίεργη γεύση που είχε το ρόφημα. Η 33χρονη τότε νευρίασε, απείλησε και ανάγκασε τη μαθήτρια να πιει τον χυμό.

Την επόμενη μέρα που είχε περάσει η επίδραση των ηρεμιστικών, το παιδί ξύπνησε και άνοιξε την τηλεόραση. Η δεκάχρονη σοκαρίστηκε όταν είδε τον εαυτό της και την οικογένειά της να την αναζητεί, πανικοβλήθηκε και τότε η 33χρονη έβρισε τη μικρή και της έριξε ευθύνες ότι αυτή θα φταίει για όλα όταν θα έρθουν στο φως. Επιπλέον, η μικρή Μαρκέλλα είχε καταλάβει ότι την φωτογράφιζαν, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι της 33χρονης, την άκουσε να μιλά αγγλικά, να δίνει και να παίρνει οδηγίες.

Η ανήλικη είδε και την επιταγή στα χέρια της 33χρονης, κάτι που της προκάλεσε εντύπωση καθώς άκουσε την 33χρονη να λέει «τόσα πολλά λεφτά θα πάρω».

Η 10χρονη, όπως λέει στην κατάθεσή της, είδε και έναν μελαχρινό άνδρα να δίνει οδηγίες στην 33χρονη για το τι πρέπει να κάνει.

enikos.gr