Αρτέμιδα: Υδροφόρα για τον εφοδιασμό των κατοίκων με νερό!

Συνεχίζεται η διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της Ραφήνας και της Αρτέμιδας λόγω προγραμματισμένων εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, υδροφόρο όχημα του Δήμου, είναι στη διάθεση των δημοτών για ανεφοδιασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι κατόπιν επιβεβλημένων και αναγκαίων παρεμβάσεων στο σύστημα του δικτύου ύδρευσης με την τοποθέτηση πιεζοθραυστικών δικλίδων θα εκτελούνται εργασίες από την ανάδοχο εταιρεία σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και την υπηρεσία ύδρευσης του Δήμου μας στην οδό Υπαπαντής και Γεωργίου Παπανδρέου και θα σημειωθεί σύμφωνα με πρόσφατη πρόβλεψη μείωση πίεσης νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας 29 προς 30-1-2020 και διακοπή από την 09.00 ώρα της 30-1-20 έως και την 18.00 της ιδίας στις περιοχές:

Δείτε ακόμα:  Τραγικό! Χωρίς ρεύμα για 3η μέρα περιοχές σε Ραφήνα, Πικέρμι, Ν. Μάκρη και Μαραθώνα!

Μεσοβάρδα, Αλυκή, Αγ. Νικόλαος, Γαλήνη, Πευκώνας, Μακριά Λαχίδια, Αγ. Σεραφείμ, Αγ. Κυριακή, Βένια, Αγ. Τριάδα Ραφήνας, Δροσιά Ραφήνας. Αγ. Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Υπαπαντής, Κατασκηνώσεις.

Αφού ζητήσουμε την κατανόηση σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την κατά το δυνατό έγκαιρη αποθήκευση νερού για τις ανάγκες σας στο διάστημα αυτό.

Επίσης υδροφόρο όχημα του Δήμου θα είναι στη διάθεση των δημοτών για ανεφοδιασμό από την 06.00 ώρα έως και την 18.00 ώρα της ίδιας (Τηλέφωνα Επικοινωνίας : 6974495021, 6972257068)

Δείτε ακόμα:  Λιμάνι Ραφήνας τώρα! (φωτό)

Με την δέσμευση ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία σας ζητούμε συγνώμη.