Αρτέμιδα: Ο ΣΕΒΕΑ συμμετέχει στους εορτασμούς της πολιούχου της πόλης Αγ. Μαρίνας

Ο ΣΕΒΕΑ συμμετέχει στους εορτασμούς της πολιούχου της πόλης Αγ. Μαρίνας

Αναλυτικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Συνάδελφοι,

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου μας για τη συμμετοχή των επαγγελματιών στον εορτασμό της Αγίας Μαρίνας, πολιούχου της πόλης μας, αποφασίσαμε και προτείνουμε στα καταστήματα του κέντρου, να παραμείνουν ανοικτά την Πέμπτη 16/7/20 το απόγευμα, για την εξυπηρέτηση των προσκυνητών και επισκεπτών της..

Παράλληλα σε συνεργασία με τον Δήμο μας, και τον πατέρα Νικόλαο, εφημέριο της ενορίας της Αγίας Μαρίνας, και στα πλαίσια της καμπάνιας «Γνωρίζοντας την πόλη μας», που ξεκίνησε με την εκδήλωση των Χριστουγέννων, θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Αρτέμιδος από Πρώην Μέδουσα μέχρι Κοπελλάκη και Λιμάνι από τις 18·00-23·00, για την παραχώρηση περισσότερου ελεύθερου δημόσιου χώρου στους πεζούς και στα μη μηχανοκίνητα οχήματα. θα βοηθήσουμε με κάθε πρόσφορο και ασφαλές μέσο, στην εξυπηρέτηση των προσκυνητών κατά την περιφορά της εικόνας της Αγίας Μαρίνας καθώς και σε ένα ευχάριστο και ξένοιαστο περπάτημα στην αγορά μας, και στην ψυχαγωγία τους στα όμορφα καταστήματα της πόλης μας!

Δείτε ακόμα:  Τσεμπέρης: Η σοβαρή προσπάθεια του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου στον τομέα διαχείρισης απορριμάτων συνεχίζεται συστηματικά