Αρτέμιδα-Σπάτα! Άννα Ραφτοπούλου: Η συνεργασία που την φέρνει ακόμα ψηλότερα

Μια σημαντική συνεργασία η οποία κυοφορούνταν το τελευταίο εικοσαήμερο, έλαβε σάρκα και οστά αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) οριστικοποιήθηκε, σε καφέ της περιοχής του δήμου, η σύμπραξη του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Πάμε τον δήμο μας ψηλά», Πέτρου Πουλάκη με την υποψήφια δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας», Άννα Ραφτοπούλου.

Είχαν προηγηθεί δύο ακόμη επαφές των αυτοδιοικητικών προσωπικοτήτων, μία τηλεφωνική και μία δια ζώσης ενώ ακολούθησαν διαβουλεύσεις του κ. Πουλάκη με τους συνεργάτες τους πολλοί από τους οποίους θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της κας Ραφτοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικεφαλής της παράταξης της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. έχει αναπτύξει μια έντονη προεκλογική δραστηριότητα η οποία έρχεται σε συνέχεια της δυναμικής αντιπολιτευτικής παρουσίας της καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας που εκπνέει σε λίγους μήνες.

Η δυναμική της παράταξής της είναι σαφής και δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι κορυφαίοι συνεργάτες του απερχόμενου δημάρχου Δημήτρη Μάρκου, όπως οι Σωτήρης Δούρος (εκλεγμένος 2ος δημ. σύμβουλος με την παράταξη του κ. Δ. Μάρκου), Γιώργος Ίσσαρης και Νίκος Κρόκος στέκονται στο πλευρό της κας Ραφτοπούλου όπως και ο εκλεγμένος με την παράταξη του ΔΗΡΙΖΑ, Χρήστος Τσαντίλας.

Το ίδιο συμβαίνει και με κορυφαίες προσωπικότητες των τοπικών συμβουλίων που έχουν προσφέρει πολλά στις τοπικές κοινωνίες τους όπως η Ελένη Φράγκου από το τοπ. συμβούλιο Σπάτων και η Ελευθερία Εμφιετζή από το τοπ. συμβούλιο Αρτέμιδας.

Και ενώ αναμένονται και άλλες συνεργασίες και εντάξεις στην παράταξη της κας Ραφτοπούλου, η σύμπραξη του κ. Πουλάκη δημιουργεί μια ακόμη πιο έντονη δυναμική για την ΑΝ.Α.Α.Σ.Α. η οποία είχε καταφέρει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (του 2014) να συγκεντρώσει ποσοστό 18,53% και η κα Ραφτοπούλου παρά την παρθενική εμφάνισή της στα αυτοδιοικητικά πράγματα του δήμου να δημιουργήσει την προοπτική για ακόμη σημαντικότερη παρέμβαση στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδας.

Πηγή: notioanatolika.gr