Αρτέμιδα-Σπάτα: Παρέμβαση καταπέλτης του Δημήτρη Μποτζιολή

Μπήκαμε στον όγδοο χρόνο της διοίκησης Μάρκου και η εικόνα καταστροφής στους αθλητικούς χώρους είναι δυστυχώς εμφανέστατη…

Skate park: Ένα έργο το οποίο με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε η Αρτέμιδα και ειδικά η νεολαία, βλέπουμε μετά από μόλις τρεις μήνες ότι άρχισε να διαλύεται λόγω κακοτεχνιών. Η παράδοση του έργου έγινε στις 14/4/21, κόστισε 800.000€ και στο σύνολο του αφορά χρήματα των δημοτών μας.

Ο τάπητας έχει διαλυθεί σε αρκετά σημεία, το τσιμέντο στα όργανα άθλησης έχει ανοίξει και τα υποτιθέμενα σημεία για πράσινο είναι πρόχειρη κατασκευή που συμπληρώνει την γενική κακοτεχνία. Είναι πολύ κρίμα ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι του να μην σέβονται ούτε την νεολαία μας, ένας τραυματισμός είναι πολύ εύκολος με τόσες κακοτεχνίες, ούτε φυσικά τα χρήματα που διαχειρίζονται. Το ερώτημα είναι γιατί η Δημοτική Αρχή δεν ζητά άμεση επισκευή όλων των κακοτεχνιών από τον ανάδοχο, καθώς όλοι ξέρουμε ότι στα συμβόλαια υπάρχουν ρήτρες για κακοτεχνίες.

Χριστούπολη (Γιαλού): Ένας χώρος στολίδι για την πόλη των Σπάτων έχει μεταμορφωθεί σε σκουπιδότοπο με αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του δήμου. Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνοι αφήνουν τον χώρο να διαλύεται κάθε μέρα και περισσότερο. Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα ως ΑΝΑΣΣΑ να γίνουν ενέργειες ώστε να ξαναλειτουργήσει ο χώρος αλλά βρίσκουμε τοίχο και κλειστά αυτιά.

Δείτε ακόμα:  Από τη Νέα Μάκρη στην Παταγονία και σε άλλες 45 χώρες (βίντεο)

Δημοτικό στάδιο Σπάτων (Δ. Δημητρίου): Το στάδιο που μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν το μοναδικό γήπεδο στο Δήμο μας μαραζώνει. Ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος λακκούβες και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Για τη συντήρηση του χλοοτάπητα ο δήμος πληρώνει αρκετά χρήματα κάθε χρόνο και πραγματικά είναι απορίας άξιο που πάνε όλα αυτά τα χρήματα και τι εργασίες κάνει ο εργολάβος…

Η μάντρα έχει καταρρεύσει σε αρκετά σημεία και το 7Χ7 με την πρώτη κακοκαιρία υπέστη ζημιές οι οποίες 8 μήνες μετά δεν έχουν επισκευαστεί. Όσο για το κλειστό όλοι ξέρουμε ότι έχουν διακοπεί πολλές φορές αγώνες γιατί στάζει η… οροφή.

Δείτε ακόμα:  Το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η δήλωση του αντιδημάρχου στο τελευταίο ΔΣ ότι “το γήπεδο αυτή την στιγμή είναι στολίδι” μάλλον αφορούσε γήπεδο άλλου Δήμου.

Γυμναστήριο Αρτέμιδος (3ο Δημοτικό): Ένα έργο που υποτίθεται ότι θα είχε ολοκληρωθεί τέλη του 2019 με δήλωση του ίδιου του δημάρχου προεκλογικά, παραμένει ακόμη γιαπί. Ο ίδιος ο δήμαρχος με περίσσιο θράσος στο τελευταίο ΔΣ δήλωσε ότι… φταίει ο ανάδοχος που έδωσε μεγάλη έκπτωση και θα δούμε πότε θα ολοκληρωθεί.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία!

Έχουμε δεσμευτεί ως ΑΝΑΣΣΑ ότι θα είμαστε εδώ να προτείνουμε λύσεις και να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για την αδιαφορία της σημερινής διοίκησης που αποδεικνύεται από την άθλια κατάσταση στο σύνολο των δημοτικών χώρων.

Και εγώ προσωπικά δεν θα σταματήσω να επισημαίνω τα κακώς κείμενα και να προτείνω ιδέες για αξιοποίηση των αθλητικών χώρων.

Πλέον στον όγδοο χρόνο της διοίκησης Μάρκου και της παράταξης του, η φράση που τους αντιπροσωπεύει είναι “για όλα φταίει ο… Χατζηπετρής”.

Εφημερίδα Polis