Αρτέμιδα: Τελείωσε και το τελευταίο κομμάτι του πολυθεματικού πάρκου – skate park (φωτό)

Τελείωσε και το τελευταίο κομμάτι του πολυθεματικού πάρκου (skate park) στην Αρτέμιδα, που περιλαμβάνει τραπεζάκια για σκάκι και τραπέζια πινγκ πονγκ.

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, αυτές τις μέρες τελειώνουν κάποιες λεπτομέρειες και σε λίγες μέρες θα δοθεί για χρήση.

Όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, h ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.100, όπου βρίσκεται το πολυθεματικό πάρκο, ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πραγματοποιήθηκε για να αναβαθμίσει το τμήμα αυτό της Αρτέμιδας, να αποτελέσει πόλο έλξης, να ενοποιήσει τα σύγχρονα πολιτιστικού χαρακτήρα δρώμενα, να ελκύσει ανθρώπους όλων των ηλικιών, και, να είναι ιδιαίτερα προσπελάσιμο από τα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες.

Η παρέμβαση κινήθηκε στην κατεύθυνση της αειφορίας και προσαρμόστηκε με το φυσικό περιβάλλον, ακολουθώντας και το ανάγλυφο της περιοχής.

Δείτε ακόμα:  Ασύλληπτη τραγωδία στο Λαγονήσι - Νεκρό 10 ετών παιδί!

Ένας ανοικτός δημόσιος πολυθεματικός χώρος αναψυχής και πρασίνου με πίστα skate, διαδρομή με ταρτάν, υπαίθρια όργανα γυμναστικής, χώρους ξεκούρασης και πικνικ παραδίδεται με την ευχή να τον απολαύσει ο κόσμος και να διατηρηθεί για καιρό σε αυτή την κατάσταση. Σύντομα ο χώρος αυτός θα είναι διαθέσιμος για όλους!!