Ασλάνογλου: «Να ευχαριστηθεί ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο»

Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο ευχήθηκε εν όψει του ντέρμπι με τον Αστέρα Βάρης ο Στάθης Ασλάνογλου, μιλώντας στο Epsanastisentra.

Ο τεχνικός της Τριγλίας Ραφήνας τόνισε ότι σέβεται τους αντιπάλους του, όμως δεν φοβάται κανέναν, ενώ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στον Μιχάλη Κάτσικα, στον οποίο και ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά!

«Εμείς πάντα στα παιχνίδια σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Από τον τελευταίο στη βαθμολογία ως τον πρώτο. Ωστόσο, εγώ έχω τη δική μου φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια και δεν φοβάμαι κανέναν. Αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Αστέρα Βάρης, που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και οφείλω να αποδώσω τα εύσημα γι’ αυτό και στον φίλο μου τον Μιχάλη Κάτσικα και με την ευκαιρία να του πω χρόνια πολλά», τόνισε στο Epsanastisentra o Στάθης Ασλάνογλου και συνέχισε: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και θεωρώ ότι με τον Μιχάλη είναι ακόμη καλύτερη. Έχοντας όλα αυτά υπ’ όψιν μας θα προσπαθήσουμε αναλόγως να την αντιμετωπίσουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το ματς. Είναι ένα παιχνίδι που τραβάει τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, αφού με βάσει τα όσα έχουν δείξει και οι δύο ομάδες, όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα απολαύσουν όμορφο ποδόσφαιρο. Και είναι και αυτό που εύχομαι, δηλαδή να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα είναι στις εξέδρες».

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com