Άσπα Τσίνα: Πως ανακοίνωσε στο παιδί της ότι έχει καρκίνο;

Πως ανακοίνωσε στο παιδί της ότι έχει καρκίνο η διάσημη τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα; H ίδια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την στιγμή που ανακοίνωσε τα νέα στον γιο της!

Μου το είπαν Παρασκευή. Το είπα στη μητέρα μου και τον γιο μου. Πριν πάρω τη διάγνωση. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε να τακτοποιήσω το παιδί και τα σκυλιά για να φύγω για την Αθήνα. Δεν ήξερα πότε θα επέστρεφα. Το παιδί με έβλεπε. Είχα μια εβδομάδα που ήμουν σε αυτή την άθλια κατάσταση και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Γύρισα και το ανακοίνωσα στον γιο μου. Του λέω “κοίταξε Ιάσωνα έτσι κι έτσι έχουν τα πράγματα”. “Τι λες μαμά;” μου λέει.

Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει τι είναι αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Αυτός ο αιματολογικός καρκίνος ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά. Ενημέρωσα και τον πρώην σύντροφό μου. Άφησα τον γιο μου στον μπαμπά του και κατεβήκαμε στον Ευαγγελισμό. Τρία στάδια έχει αυτό το νόσημα. Εγώ είμαι στο δεύτερο. Άργησα πολύ να το καταλάβω» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμα:  Ιωάννα Μαλέσκου: Μήνυμα με υπονοούμενα από τη... Μενεγάκη της Κρήτης (φώτο)

youweekly.gr