Αστέρας Βάρης: Με καλή ψυχολογία στη Ραφήνα απέναντι στην Θύελλα

Το ματς της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας, είναι κομβικής σημασίας, για πολλούς λόγους για τον Αστέρα Βάρης.

Πρωτίστως είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δυο συλλόγων, που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, αφού είναι μέλη της ίδιας Ένωσης (ΕΠΣΑΝΑ), ενώ για τους κυανούς, ο στόχος για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι παραπάνω από επιτακτικός.

Είναι ο πρώτος αγώνας που θα δώσει ο σύλλογος, σε επίσημο επίπεδο κι αυτό σίγουρα, έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα, που από μόνη της είναι πιεστική. Η αισιοδοξία και η καλή ψυχολογία, που έχει δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, αλλά και η επιθυμία όλων των ποδοσφαιριστών, να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, πως ο κόπος δεν πήγε χαμένος, είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει θετικά.

Δείτε ακόμα:  Γ’ Εθνική: Live οι αγώνες της Κυριακής (16/5)

Μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά με τον Μιχάλη Κάτσικα και τους παίκτες του, να κοιτάζουν μόνον πως θα βρεθούν στην καλύτερή τους φόρμα, ειδικά οι τελευταίοι, και να πάρουν αυτό που θέλουν και δεν είναι άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης! Γι αυτό ακριβώς το λόγο και ο ίδιος ο ηγέτης των κυανών Δημήτρης Πάπιος, θα μιλήσει ΚΑΙ ο ίδιος στους παίκτες του, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δυναμώσει το φρόνημα, αλλά και παράλληλα να ανεβάσει την αδρεναλίνη όλων στα ύψη!

Δείτε ακόμα:  Γ' Εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής (16/5) - Νίκη και κορυφή για τη Θύελλα Ραφήνας

Κατά τα άλλα ο Κάτσικας, θα φροντίσει από τη δική του μεριά, να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα, προκειμένου η ομάδα, όχι μόνο να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, αλλά και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που έχει θέσει ως στόχο.

sportime.gr