Αστυνομία Ζώων: Πιο κοντά στην δημιουργία της με συνεργασία πολιτών – κράτους

Στην δημιουργία της επίσημης σελίδας της Αστυνομίας Ζώων στο Facebook προχώρησε ο Παναγιώτης Μήλας που ηγείται της προσπάθειας για την λειτουργία ενός τέτοιου πρότζεκτ που θα εφαρμοστεί αν όλα πάνε κατ’ ευχήν σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και κατ’ επέκταση με τους Δήμους της χώρας.

Στην κοινοποίηση που ανέβασε η σελίδα στο facebook αναφέρει: 

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα του project Αστυνομίας Ζώων που έχει γίνει σε συνεργασία με το Υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων.

Η σελίδα έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το project της Αστυνομίας Ζώων που ετοιμάζεται από κράτος και δήμους. Είμαστε πολύ κοντά, ένα βήμα πριν γίνει πραγματικότητα. Σύντομα θα σας έχουμε νέα, πολύ καλά νέα που θα ανακοινωθούν από τηλεόραση και φυσικά θα αναρτηθούν και εδώ.

Σημαντικό:
Πρέπει να ξέρετε όμως, ότι δεν θα γίνει τίποτα, χωρίς να ακουστεί η φωνή σας. Ακολουθήστε την σελίδα και κοινοποιήστε ΠΑΝΤΟΥ. Είμαστε κυριολεκτικά ένα κλικ από τον καθένα μας μακριά. Στην εκπομπή που θα ανέβει σύντομα, θα εξηγηθούν όλα.

Δε νοείται άνθρωπος που θέλει να γίνει πραγματικότητα η αστυνομία ζώων και να μην γίνει μέλος σε αυτή τη σελίδα! Χρειαζόμαστε την στήριξή σας.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα αυτή για να μάθετε τα πάντα. Την Τετάρτη (χθες) θα σας ανακοινώσουμε την ημερομηνία της εκπομπής που θα παίξει στην τηλεόραση και βίντεο ανακοίνωση με τις πρώτες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο που εξηγεί το πρότζεκτ ο Παναγιώτης Μήλας στο κανάλι του εδώ.

Τα social media της Αστυνομίας Ζώων:

Facebook: https://www.facebook.com/astinomia.zwwn/

Instagram: https://www.instagram.com/astinomia.z…