Αστυνομικοί εναντίον Μουτσινά για ανάρτηση-καταγγελία

Για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατηγορεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής τον γνωστό παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών, Νίκο Μουτσινά, χωρίς να τον κατονομάζει.

Όπως σημειώνουν σε ανάρτησή του ο παρουσιαστής κατήγγειλε «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Δείτε ακόμα:  Survivor Spoiler 23/5: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής:

Επειδή υπάρχουν και όρια!

Το «γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Δείτε ακόμα:  Ξεσπάει η Λουκίλα Καρρέρ: «Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη»

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας.

Δείτε ακόμα:  Τριαντάφυλλος: «Πήρα τα πιο πολλά λεφτά από όλους και από το έπαθλο»

lawandorder.gr