Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσε πολίτη – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)

Μιλώντας στο newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας κάνει λόγο για μια ηρωική κίνηση από τον νεαρό σε ηλικία αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος προσέφερε χωρίς δεύτερη σκέψη, τις πρώτες βοήθειες στον άνθρωπο ηλικίας 50 με 60 ετών που “απ’ ό,τι κατάλαβα πρέπει να είχε πάθει ανακοπή ή έμφραγμα”.

Συγκεκριμένα ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει:

“Εγώ είδα τον αστυνομικό να παιδεύεται 20-25 λεπτά να σώσει την ζωή του ανθρώπου ενώ δεν είχε σφυγμούς. Και προσπαθούσε να τον επαναφέρει δεν τον άφησε λεπτό, ενώ έβλεπε ότι δεν είχε σφυγμούς επέμενε και κάποιος άλλος ίσως να τον άφηνε. Εγώ περνούσα τυχαία από το σημείο και είδα τον αστυνομικό, μετά ήρθαν κι αλλοικαι ασθενοφόρο. Τελικά τα κατάφερε ο άνθρωπος και επανήλθε και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Θριάσιο και μάλιστα οι αστυνομικοί παρόλο που ήταν σοκαρισμένοι ακολούθησαν το ασθενοφόρο για να μπορέσουν να του ανοίξουν το δρόμο και το συνόδευσαν σε όλη την διαδρομή… Εγώ ξέρω πως αν δεν υπήρχαν οι αστυνομικοί εκείνη την ώρα, ο άνθρωπος θα είχε ξεψυχήσει”.

newsit.gr

Δείτε ακόμα:  Βιασμός στρατιώτη: Κρητικοί οι 3 βιαστές - Ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησε τον λοχαγό να δώσει την εντολή (βίντεο)