Ατελείωτο πάρτι στην πλατεία της Ραφήνας (φωτό & βίντεο)


Ένα ατελείωτο πάρτι έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας, που σας μετέδωσε ζωντανά το iRafina.gr!


Με αποκριάτικη διάθεση, η Ένωση Εμπόρων σε συνεργασία με τα καταστήματα, τα οποία έχουν προσφέρει τα κεράσματα, έχει στήσει μία μεγάλη συναυλία, η οποία θα αγγίζει συνολικά, και ίσως ξεπεράσει, τις τρεις ώρες!

Ο κόσμος χορεύει και τραγουδάει κάτω από τους ήχους γνωστών τραγουδιών, αποκριάτικων και μη, συνεχίζοντας την «μαραθώνια» διασκέδαση η οποία έχει ξεκινήσει σήμερα από νωρίς το πρωί, όπου στην πλατεία είχαν στηθεί φουσκωτά, συνεχίστηκε με την αποκριάτικη παρέλαση και το πάρτι που στήθηκε μετά στην κεντρική πλατεία και μετά το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με πολλές εκπλήξεις και guest μουσικούς που ξεσήκωσαν όλους όσους βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου Δημήτρης Κατσουλάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημ. Πικερμίου Δημήτρης Πόθας, ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Μυτιληναίος σε μία εμφάνιση έκπληξη, σύσσωμο το Δ.Σ της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου και πλήθος κόσμου.

Να σημειώσουμε ότι οι σημερινές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Δήμο, τον ΔΟΠΑΠ και τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας, ενώ για αύριο Καθαρά Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις στο πάρκο Καραμανλή στη Ραφήνα και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Διώνης για τα Κούλουμα.


Διαβάστε επίσης