Αττική: «Χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ. σε κύκλωμα με χάπια ecstasy – Τρεις συλλήψεις

Τρία άτομα, είχαν στήσει ένα ολόκληρο εργαστήριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ενώ έκαναν εμπόριο χαπιών ecstasy στο κέντρο της Αθήνας.

Στο διαμέρισμα που διέμεναν στην Κυψέλη, βρέθηκε ένα ολόκληρο εργαστήριο που μετέτρεπε από υγρή μορφή σε στερεά μορφή τις ναρκωτικές ουσίες κι αμέσως μετά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα διακινούσαν στις πιάτσες των τοξικοεξαρτημένων ατόμων.

Έπειτα από έφοδο που έκανε η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής, εντόπισε ολόκληρο τον εξοπλισμό του εργαστηρίου καθώς επίσης και πάνω από 4.000 δισκία ecstasy.

Όπως επίσης αποκαλύφθηκε από την έρευνα, οι τρεις Αφγανοί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και είχαν στήσει το εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στους αξιωματικούς ήταν ότι οι συλληφθέντες παρασκεύαζαν τις ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια οι ίδιοι τις διακινούσαν αποβλέποντας σε όσο γίνεται μεγαλύτερο κέρδος.

Στην έφοδο που έγινε σε δύο σημεία στην Κυψέλη βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ζυγαριές ακριβείας, κινητά τηλέφωνα καθώς επίσης και πρώτες ύλες για την παρασκευή των ναρκωτικών ουσιών.

Οι επαφές τους και οι συνομιλίες τους στα κινητά τηλέφωνα αποτελούν βασικό σημείο περαιτέρω έρευνας των αστυνομικών, καθώς δεν αποκλείουν να έχουν να κάνουν με ένα μεγαλύτερο κύκλωμα ναρκεμπόρων που δραστηριοποιούνται στην παρασκευή συνθετικών ναρκωτικών, ενώ ερευνούν εάν είχαν επαφές με το εξωτερικό και με άλλα παράνομα κυκλώματα στην Ελλάδα.

Και οι τρεις συλληφθέντες, υπήκοοι Αφγανιστάν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.