Χαμός με την Αννίτα Πάνια στο Open: Αλλάζει εκπομπή και αποκεφαλίζει συνεργάτες!

Ήταν από τις χειρότερες σεζόν της καριέρας της χωρίς βέβαια να το αρνείται και η ίδια. Για πολλά χρόνια, στον Alpha, στο STAR παλαιότερα και στο Alter η Αννίτα Πάνια αποτελούσε σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου χωρίς φυσικά να έχει «χτυπήσει» ποτέ το λεγόμενο δυναμικό κοινό, καθώς το δυνατό της χαρτί ήταν οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Το έχασε κι αυτό τη σεζόν που τελειώνει. Με καινούργια εκπομπή και ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο Open. Όπως μάλιστα μου είπαν χαρακτηριστικά σκέφτεται ακόμη και την αλλαγή του τίτλου της εκπομπής της.

Δείτε ακόμα:  The Queen’s Gambit: Σε μπελάδες το Netflix μετά από μήνυση κορυφαίας σκακίστριας- Ζητά αποζημίωση 5 εκατ. $

Και φυσικά θα υπάρξει αλλαγή και στο σκηνικό της εκπομπής. Θέμα αλλαγής ώρας δεν τίθεται και φυσικά δεν θα φύγουν τα πολλά εμπορικά που έχει στο πρόγραμμα καθώς αυτή είναι η συμφωνία του Open με την επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.

Νεότερα για την νέα εκπομπή της Αννίτας θα σας έχω προσεχώς… Και γενικότερα για την τηλεοπτική της πορεία καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα την επόμενη σεζόν να την δούμε και με δεύτερη εκπομπή.

Δείτε ακόμα:  Κίνηση – ματ με τον Γιώργο Ανατολάκη;

makeleio.gr