Χαμός στο Grey’s Anatomy: Απολύθηκαν 2 πρωταγωνιστές εξαιτίας της…

Ποιος είπε ότι μόνο στην Ελλάδα, τα τηλεοπτικά προγράμματα περνούν κρίση και οι δουλειές χάνονται από την μια στιγμή στην άλλη;

Κι όμως, ένα ιστορικό και πολύ πετυχημένο πρόγραμμα της αμερικανικής τηλεόρασης, δε διάγει και τις λαμπρότερες στιγμές του.

Ο λόγος για το Grey’s Anatomy, το οποίο μπορεί να συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία, όχι όμως χωρίς κόστος. Μετά την απομάκρυνση του Patrick Dempsey-η οποία είχε ξεσηκώσει το γυναικείο πληθυσμό- αλλά και αρκετών άλλων συντελεστών, έρχονται τώρα και αυτές της Sarah Drew (April Kepner) και της Jessica Capshaw (Arizona Robbins).

Oι δύο ηθοποιοί, ήταν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς, αλλά δυστυχώς κάποιες διαφωνίες τις ανάγκασαν να λύσουν τη συνεργασία τους. Αυτή βέβαια είναι η επίσημη δικαιολογία, μιας και η ανεπίσημη είναι αρκετά πιο… ενδιαφέρουσα. Η Ellen Pompeo λοιπόν, η τηλεοπτική Meredith Grey, η οποία είναι η… μακροβιότερη πρωταγωνίστρια της σειράς, κατηγορείται για την απομάκρυνση των δύο συμπρωταγωνιστριών της, έπειτα από το νέο-απίστευτο συμβόλαιο-που υπέγραψε, και το οποίο θα της αποφέρει 20 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο!

Οι φανς λοιπόν της σειράς, την κατηγορούν ότι δεν μείωσε καθόλου τις απαιτήσεις της, για το καλό του προγράμματος, με αποτέλεσμα να απολυθεί κόσμος, προκειμένου εκείνη να εισπράττει τα υπέρογκα ποσά που είχε ζητήσει.

Μάλιστα η οργή έφτασε σε τέτοιο επίπεδο, που η Ellen αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό της στο Twitter μπας και γλιτώσει από τα υβριστικά μηνύματα. Έπαιξες και έχασες Ellen μου.

Πηγή: layout.gr

Διαβάστε επίσης