Χάος στον Κηφισό από τέσσερα τροχαία! (βίντεο)

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση κυρίως στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού το πρωί της Τρίτης με τα προβλήματα να ξεκινούν από τα ξημερώματα λόγω του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα με ανατροπή νταλίκας στο ύψος της Αχαρνών.

Μετά το τροχαίο με τη νταλίκα ακολούθησαν άλλα τρία τροχαία, το ένα στο υψος της Δυρραχίου και τα άλλα δύο στις Τρεις Γέφυρες.

Η τροχαία μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει τις δύο αριστερές λωρίδες στο σημείο με το τροχαίο με την νταλίκα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού.

Στην άνοδο του Κηφισού το μποτιλιάρισμα ξεκινά σχεδόν από το ύψος της Πειραιώς και συνεχίζεται μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ στην κάθοδο του Κηφισού η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λυκόβρυσης και συνεχίζεται μέχρι την παραλιακή.

Δείτε ακόμα:  Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκρό σε τροχαίο μωρό 10 μηνών - Θα βαφτίζονταν το Σάββατο

Το τροχαίο με τη νταλίκα σημειώθηκε στο ρεύμα της ανόδου στις 3:28 τα ξημερώματα της Τρίτης χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της νταλίκας που ανετράπη ενώ κινούνταν προς τη Λαμία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες η νταλίκα αφού ανετράπη πέρασε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Συνεργεία καθαριότητας έριξαν πριονίδι στο οδόστρωμα καθώς χύθηκαν υγρά από την νταλίκα.

newsbomb.gr