Χειροπέδες σε Νορβηγό που «ψάρευε» ανήλικες με αγγελία έξω από Λύκειο στη Ρόδο!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (06.06.204), ένας Νορβηγός ο οποίος είχε αναρτήσει μια σοκαριστική αγγελία έξω από σχολικό συγκρότημα στη Ρόδο, αναζητώντας… παρέα έναντι 15 ευρώ!

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας κλιμάκωσαν ελέγχους για τη σύλληψή του.

Ο εντοπισμός του έγινε κατόπιν συντονισμένων ερευνών σε όλη την πόλη, σημειώνει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, rodiaki.gr.

Πρόκειται για έναν Νορβηγό που ζει στη Ρόδο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για προσέκλυση ανηλίκων με σκοπό τις γενετήσιες πράξεις.

Εντός της ημέρας, σήμερα Παρασκευή, αναμένται να προσαχθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για να ακολουθηθεί σε βάρος του η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα social media με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους.

Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, ο αλλοδαπός έγραφε:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. – Να φορά μπικίνι και σορτσάκι – Μη καπνίστρια. 15 ευρώ.

Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα …

Πέμπτη στις 13:00»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.