«Χέρι – χέρι» ο Ντερτιλής, ο «καθηγητής» της λάσπης Ανδρ. Βασιλόπουλος και τα άλλα τα παιδιά! Ντροπή!!!


Ούτε μια (1) λέξη αποδοκιμασίας, έστω αυτοκριτικής δεν βρήκε να ψελλίσει ο κος Βασιλόπουλος μετά από σχεδόν δυο ημέρες αφωνίας (γιατί άραγε;) για την υμνητική ανάρτηση υποψηφίας του για το χουντικό Ντερτιλή.


Λάσπη, κραυγές, παραλήρημα, συνομωσιολογία, κατηγορίες, σας επιστρέφονται αυτούσια. Σας αξίζουν κύριε «καθηγητά».

Αντ’ αυτού ο κύριος «καθηγητής» εκδίδει ένα παραληρηματικό κείμενο, με κατηγορίες για συκοφαντία, για άθλιο δημοσίευμα (για δες ποιος μιλάει), τάχα κατευθυνόμενο αλλά με ύμνους για τη δημοκρατικότητα του ιδίου και του συνδυασμού του, υπεραμυνόμενος δια της σιωπής της άθλιας ανάρτησης για τον Ντερτιλή.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Για την ταμπακιέρα κουβέντα φυσικά, ο κατά τ΄άλλα «δημοκράτης» που τον ενοχλεί η δημοκρατία του Τύπου.

Τα πράγματα δυστυχώς για εσάς είναι απλά:

1. Ανέβασε υποψήφιά του υμνητικό κείμενο για το Ντερτιλή; Ναι ή όχι;
2. Είναι ακόμη στο συνδυασμό σας; Ναι ή όχι;
3. Με τη σημερινή σας στάση καλύπτετε, αν δεν αποδέχεστε πλήρως δλδ, τις συγκεκριμένες νοοτροπίες; Ναι ή όχι;
4. Τα ντροπιαστικά για εσάς δημοσιεύματα σε όλη την Ελλάδα που λένε το ίδιο τα είδατε; Ναι ή όχι;

Γράψατε 326 λέξεις, ενώ θα αρκούσε το απλό, το αυτονόητο για όλους τους άλλους, ότι η συγκεκριμένη υποψήφια υπέπεσε σε ατόπημα και τίθεται εκτός συνδυασμού.

Ο κος Βασιλόπουλος προφανώς επιλέγει να μην αποδοκιμάσει φιλοχουντική ανάρτηση υποψηφίας του, πηγαίνοντας «χέρι-χέρι» με τις νοοτροπίες αυτές για τα ψηφαλάκια.

Βλέπει αντ’ αυτής, «φωτογραφίες» ατόμων (Ντερτιλής) που οι άνω των 50 ούτε που θα τον αναγνώριζαν (sic)!!! από ομάδες που ακούν τον εθνικό ύμνο και δακρύζουν και άλλα τέτοια αστεία και επικολυρικά. Την ίδια άποψη έχει και ο συντάξας την πρώτη ανακοίνωση, γι αυτο και έχει φαρδιά πλατιά υπερήφανα την υπογραφή: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ.

Εύγε κε «καθηγητά» Βασιλόπουλε.

Κρατήστε την «ανεξάρτητη» και πολύ ευρύχωρη παράταξή σας από ΟΛΟΥΣ τους χώρους όπως λέτε. Όλοι οι καλοί χωράνε. Χωράνε και νοσταλγοί και αμνήμονες

Κρατήστε υπερήφανα το «Ντερτιλή» σας και προχωρήστε σφιχταγκαλιασμένοι. Ψήφοι είναι και αυτοί.
Χαιρόμαστε που στην παράταξή σας ομοφώνως αποδέχεστε τους νοσταλγούς και τους «Ντερτιλήδες» και ευχόμαστε καλό δρόμο.

ΥΓ: Ο Ντερτιλής, επειδή κατ’εσας δεν τον ξέρουν οι νεώτεροι, είναι εκ των πρωταγωνιστών της χούντας των συνταγματαρχών και ο ίδιος που καταδικάστηκε για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου τότε Μυρογιάννη.

Έλεγε δε στην κατάθεσή του ο οδηγός του Α. Αγριτέλης: ”To μεσημέρι της 18 Νοέμβρη 1973, ο ταγματάρχης Ντερτιλής βρίσκεται με το υπηρεσιακό τζιπ έξω από την κατεστραμμένη πύλη του Πολυτεχνείου. Απέναντι, Πατησίων και Στουρνάρα, οι αστυφύλακες χτυπούν ένα νεαρό, που προς στιγμήν τους ξεφεύγει. Ο Ντερτιλής βγάζει από το μπουφάν το περίστροφο και πυροβολεί. «Ο νεαρός έπεσε σαν κοτόπουλο», περιγράφει στην κατάθεσή του ένα χρόνο αργότερα ο οδηγός του Ντερτιλή – ο 21 ετών τότε Αντώνης Αγριτέλης – και συνεχίζει: «Μετά το φόνο ο Ντερτιλής σαν να μη συνέβαινε τίποτα μπήκε στο τζιπ και χτυπώντας με στην πλάτη μου είπε: “Με παραδέχεσαι ρε; Σαράντα πέντε χρονών άνθρωπος και με τη μία στο κεφάλι!””…

Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωση – απάντηση του ο κ. “καθηγητής” 

Με αφορμή πρόσφατο άθλιο δημοσίευμα του γνωστού μέσου στήριξης του κ. Μπουρνούς, iRafina.gr, με στόχο να πλήξει την ανοδική πορεία της εκλογικής μας ομάδας, θέλουμε να πληροφορήσουμε τους πολίτες για τα παρακάτω:

1) Τόσο ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, όσο και τα μέλη του συνδυασμού που τον ακολουθούν, έχουν βαθύτατες δημοκρατικές αρχές και κινούνται πάντοτε, σε λόγια και πράξεις, εντός και εκτός του δημοτικού συμβουλίου, με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών και τον υγιή διάλογο.

2) Η κυρία Μαρικαίτη Αλβέρτη, η οποία αναμένουμε να εκδώσει και δική της σχετική ανακοίνωση, ουδέποτε εξ όσων γνωρίζουμε υπήρξε υποστηρίκτρια της μελανής περιόδου της χούντας, ούτε των συντελεστών της.

3) Το iRafina.gr χρησιμοποιεί ως τεκμηρίωση των άθλιων ισχυρισμών του, μία και μόνο μία κοινοποίηση στον τοίχο του Facebook της κας Αλβέρτη, με περιεχόμενο «Ακούμε τον Εθνικό Ύμνο και Δακρύζουμε, είμαστε Έλληνες» με μία φωτογραφία του Ντερτιλή, που η πλειοψηφία των πολιτών κάτω των 50 ετών δεν θα αναγνώριζε.

4) Το iRafina.gr, ενοχλείται επίσης με τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν στον τοίχο της κ. Αλβέρτη, κατά των Θάνου Πλεύρη, Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, όπως «Θα τρελαθούμε τελείως; Τους άφησαν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Είναι προδότες.», καθώς επίσης και τα αρνητικά σχόλια κατά του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ως παράταξη, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να φιμώσουμε κανέναν δημοτικό σύμβουλο, ούτε να απαγορεύσουμε να αναρτούν προσωπικές ιδεολογικές απόψεις κατά πολιτικών κομμάτων. Στον συνδυασμό μας υπάρχουν υποψήφιοι από όλα τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού χώρου και χαιρόμαστε που έχουμε καταρτίσει έναν πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.

Η προσπάθεια συκοφαντίας της παράταξής μας από το iRafina.gr είναι προφανής, καθώς επίσης και ο υποψήφιος Δήμαρχος που τα υποκινεί όλα αυτά. Εμείς έχουμε αποφασίσει να κρατηθούμε έξω από όλη αυτή τη νοοτροπία που το μόνο που καταφέρνει είναι να ωθεί τους πολίτες να απέχουν από τα κοινά και από τις εκλογές, κάτι το οποίο όντως αποτελεί πλήγμα για τη δημοκρατία.

Δύναμη Ανάπτυξης