Χωρίς ρεύμα για σχεδόν 24 ώρες η Νάουσα στην Πάρο! (βίντεο)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η κατάσταση που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες στη Νάουσα της Πάρου. Ο οικισμός παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από το Σάββατο (02.07.2022).

Τεχνικά κλιμάκια εργάζονται όλες αυτές τις ώρες για να επιλύσουν το πρόβλημα στη Νάουσα της Πάρου και να επανέλθει η ηλεκτροδότηση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημιά είναι μεγάλη και οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπάρχουσες υποδομές δύσκολα μπορούν να αντέξουν την τεράστια ζήτηση στην περιοχή.

Με τη ζημιά στην ηλεκτροδότηση πιθανώς σχετίζεται και το γεγονός ότι οι ανεμογεννήτριες στο νησί δεν λειτουργούν.

Όπως ανέφερε ο parianostypos.gr, το βράδυ του Σαββάτου (02.07.2022) οπότε και συνέβη η αιφνίδια διακοπή, η νύχτα στην κοσμοπολίτικη Νάουσα που ήταν κατάμεστη από κόσμο εξελίχθηκε… «ρομαντικά». Οι περισσότεροι με κεριά, φακούς ή φως από τα κινητά τους αντιμετώπισαν την αναπάντεχη κατάσταση με στωικότητα, την Κυριακή (03.07.2022) όμως, τα πρώτα προβλήματα από την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος έγιναν εμφανή.

Για λίγο το ρεύμα αποκαταστάθηκε σε ορισμένες περιοχές, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της Νάουσας εξακολουθεί να μην τροφοδοτείται.

Αιτία του προβλήματος είναι εκτεταμένη βλάβη σε υπογειοποιημένο καλώδιο, το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει τον φόρτο της ζήτησης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αποκατάσταση τις επόμενες ώρες, ωστόσο, κανείς, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.