Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz – Πασίγνωστο πρόσωπο της τηλεόρασης – Το κρατάνε κρυφό!

Εδώ και καιρό το ζευγάρι που δείχνει πολύ αγαπημένο στα social media και σε κάποιες, λίγες πλέον, δημόσιες εμφανίσεις του, δεν είναι μαζί…

Στην περσινή χρονιά είχαμε πολλούς και ηχηρούς χωρισμούς στην ελληνική showbiz, όπου φυσικά ξεχώρισαν αυτοί των Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη και Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη.

Δύο ζευγάρια τα οποία δεν απασχολούσαν ιδιαίτερα τον Τύπο με την προσωπική τους ζωή και ελάχιστοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή τους. Μάλιστα, και τα δύο είχαν παιδιά και λογικό ήταν να μην θέλουν να… προκαλέσουν θόρυβο.

Πρόσφατα λοιπόν, ενημερωθήκαμε πως υπάρχει άλλος ένας πολύ μεγάλος χωρισμός, για ένα πασίγνωστο ζευγάρι, το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε δημοσιογράφους και κοινό. Πρόκειται για πασίγνωστο παρουσιαστή, ενώ και η εντυπωσιακή σύντροφός του έχει περάσει πρόσφατα από την τηλεόραση.

Οι δυο τους δεν θέλουν να κυκλοφορήσει κάτι ακόμα προς τον Τύπο, ωστόσο άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, επιβεβαιώνουν πως πλέον δεν είναι μαζί, αν και διατηρούν άριστες σχέσεις, καθώς υπάρχει και παιδί.

Πότε θα το ανακοινώσουν; Μάλλον δεν θα αργήσουν πολύ ακόμα…

sportdog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.