Χωρισμός βόμβα στις Άγριες Μέλισσες

Ένας χωρισμός που θα συνταράξει το Διαφάνι έρχεται στις Άγριες Μέλισσες. Η αποκάλυψη έγινε στο Πρωινό και όπως ήταν αναμενόμενο θορύβησε αρκετά τους συνεργάτες της εκπομπής.

Όπως ανέφερε για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, ο Μιλτιάδης, αν και έχει περιόδους που η ψυχική του υγεία παρουσιάζει βελτίωση, υπάρχουν στιγμές που βυθίζεται σε πολύ σκοτεινές σκέψεις και αυτό έχει να κάνει φυσικά με τον χαμό του γιου του, του Γιάννου. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι θα πάρει μια σκληρή απόφαση. Θα πει στη Βιολέτα να χωρίσουν, με το σκεπτικό ότι δεν έχει πια να της προσφέρει τίποτα και ούτε μπορούν να έχουν μια κανονική ζωή.

Δείτε ακόμα:  Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη αναφορά στην Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο που θα συζητηθεί (βίντεο)

Η Βιολέτα, στο άκουσμα αυτό καταρρέει στις Άγριες Μέλισσες. Προσπαθεί να τον μεταπείσει, αλλά μάταια. Ο Μιλτιάδης εμμένει στην απόφασή του. Έτσι, η Βιολέτα φεύγει από το σπίτι, επιστρέφει στο καφενείο, επιστρέφει στο μικρό δωμάτιο που έχει πίσω από το καφενείο. Θα δούμε αν αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός ή αν το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Δείτε ακόμα:  Έξαλλοι στον ΑΝΤ1 – Η υποκρισία του Λιάγκα και το τέλος της Παπαθωμά απο τις «Μέλισσες»

Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της.

Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

Δείτε ακόμα:  Θάλεια Ματίκα: «Η προσωπική μας σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχε λήξει πολλά χρόνια πριν»

Οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου. Διακόπτουν για την εορταστική περίοδο και επιστρέφουν πιο δυναμικά στις 11 Ιανουαρίου.

zappit.gr