Χρυσοχοΐδης: Μια τέτοια τραγωδία σαν το Μάτι δεν πρέπει και δεν νοείται να ξαναγίνει (βίντεο)

Μνημόσυνο στη μνήμη όλων όσων έχασαν τη ζωή τους, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι τελέστηκε σήμερα λίγα 24ωρα πριν από τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την τραγωδία στο Μάτι.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έφτασε στην περιοχή λίγο πριν από τις δέκα και μισή και μετέφερε με δηλώσεις του τη συμμετοχή του πρωθυπουργού στο πένθος των συγγενών και φίλων των θυμάτων αλλά και τη βούληση της κυβέρνησης να συμπαρασταθεί στους πληγέντες.

Δείτε ακόμα:  Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγ. Μαγδαληνή» Περιβολάκια - Ραφήνας: Η φωτογραφία που συγκινεί

«Ημέρα μνήμης σήμερα για ένα δράμα του οποίου οι πληγές είναι ανοιχτές. Εκ μέρους του πρωθυπουργού μεταφέρω τη συμμετοχή του στο πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα, στο πένθος των ανθρώπων οι οποίοι έχασαν τους δικούς τους. Είμαστε κοντά στους εγκαυματίες και αναζητούν περίθαλψη, υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα που είναι ανοιχτά από πολεοδομικά μέχρι θέματα υγείας. Για ένα πράγμα θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι μια τέτοια τραγωδία ανείπωτη δεν πρέπει και δεν νοείται να ξαναγίνει, ποτέ και πουθενά. Θα εργαστούμε για να το επιτύχουμε αυτό», σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Δείτε ακόμα:  Τέλη Οκτωβρίου και τα μπάνια συνεχίζονται στη Ραφήνα (φωτό)

Δείτε το βίντεο