Χρόνια πολλά irafina.gr! Kλείσαμε έξι χρόνια ζωής

Kάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την γέννηση του irafina.gr. Ναι καλά καταλάβατε φίλοι μου, σήμερα έχουμε γενέθλια. Κλείνουμε τα εξι χρόνια ζωής.

Ήταν 01/01/2015 όταν ένα νέο σάιτ έσκασε μύτη στο διαδίκτυο με σκοπό την ενημέρωση και την πληροφόρηση. για τα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας και όχι μόνο. Η αναγνώριση και η επιτυχία ήρθαν σχετικά γρήγορα. Αυτό ίσως είναι το ας πούμε το πρώτο κομμάτι ενός νέου εγχειρήματος. Το δεύτερο και το πολύ πιο δύσκολο είναι η καθιέρωση, και το να κρατηθείς στην κορυφή.

Δείτε ακόμα:  Στη δημοσιότητα τα μέλη της αδίστακτης συμμορίας που λήστευε & κακοποιούσε ηλικιωμένους σε Κορωπί, Γέρακα & Ανθούσα (φωτό)

Παρά τα εμπόδια, τις δυσκολίες, αντέξαμε και δείξαμε χαρακτήρα νικητή!  Δεν είναι τόσο απλό βέβαια. Χρειάζεται γερό στομάχι, υπομονή, επιμονή πολύ δουλειά και ατσάλινα νεύρα!  Από την άλλη όταν για έξη συνεχόμενα χρόνια είσαι στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας σε όλη την Ανατολική Αττική, σε κάνει να πεισμώνεις, να θέλεις να γίνεις όλο και πιο καλύτερος. Να γεννάς ιδέες, να προχωράς μπροστά και να μην σταματά ποτέ!!!

Κι αφού δεν μας φρέναρε ο κορονοΪός, τίποτα δεν μας βάζει stop. Το 2020 είχαμε βέβαια άλλα πράγματα στο μυαλό μας, κι όπως συνέβη σε όλο τον κόσμο, τα σχέδια και ο προγραμματισμός πήγαν πίσω. Προτεραιότητα έγιναν η υγεία, η επιβίωση και η σωστή ενημέρωση των αναγνωστών.. Το καταφέραμε κι αυτό. Και τώρα το 2021 στόχος μας είναι να γίνουμε καλύτεροι, ποιοτικότεροι και με νέες συνεργασίες που θα σας αποκαλύψουμε πολύ σύντομα.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Μαραθώνας: Σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα στη Λ. Μαραθώνος (φωτό)

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί χωρίς εσάς τους αναγνώστες μας, δεν θα ήμασταν εδώ που βρισκόμαστε: Το irafina.gr να φιγουράρει στην λίστα με τα καλύτερα σαιτ της χώρας μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε και τις επιχειρήσεις που εμπιστεύονται τόσα χρόνια το irafina.gr για την προβολή τους και έχουμε τις καλύτερες συνεργασίες.

Τέλος ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο υγεία και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα.

Καλή χρονιά

Βαγγέλης Ιωάννου