“Χτύπησε παιδάκι στο γήπεδο των Σπάτων και δεν πήγε ούτε ασθενοφόρο”

Σε μία καταγγελία προέβη κάτοικος της περιοχής των Σπάτων, αναφορικά με ατύχημα που συνέβη στο γήπεδο, όπου παιδάκι τραυματίστηκε με το ποδήλατο του με αποτέλεσμα να αιμορραγεί. Στο σημείο, εκτός  του ότι δεν υπήρχε κανένας αρμόδιος γιατρός ή νοσηλευτής να δώσει τις πρώτες βοήθειες, δεν πήγε ούτε ασθενοφόρο, αν και όπως αναφέρει ενημερώθηκε

Δείτε όλα όσα αναφέρει στην ανάρτηση της

“Είναι η πρώτη φορά που γράφω στην ομάδα όμως πραγματικά δεν ξέρω άλλο τρόπο για να κάνω κάποιους να ευαισθητοποιηθουν .

Χθες το απόγευμα ήμουν μάρτυρας ενός ατυχήματος στο γήπεδο των Σπάτων…ένα παιδάκι χτύπησε με το ποδήλατο πολύ άσχημα και αιμορραγούσε πάρα πολύ…δεν υπήρχε κανένας αρμόδιος γιατρός ή νοσηλευτης να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην 4η θέση το φαινόμενο από τα Σπάτα, Εμμανουήλ Καραλής!

Είναι τώρα καμιά δεκαριά μέρες μετά την ιστορία με τον Ερικσεν που φωνάζουν όλοι για απιδινωτες στα γήπεδα. Ποιος απιδινωτης εδώ ούτε γάζες δεν υπήρχαν εκεί. Ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι γονείς με κάποιες γνώσεις αλλά και ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν το συμβάν. Το ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε δεν ήρθε ΠΟΤΕ και αφού κατάφεραν να σταματήσει η αιμορραγία μεταφέρθηκε το παιδί υποθέτω σε κάποιο νοσοκομείο από τους γονείς. Σε ένα γήπεδο γεμάτο παιδιά που είτε παίζουν ποδόσφαιρο είτε απλά παίζουν δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά τότε τι να πω; Μιλάω για τον Δήμο μας δεν γνωρίζω για άλλους.

Δείτε ακόμα:  Συνάντηση Γκικάκη - Καραγιάννη για την Αττική Οδό, τον Προαστιακό & για το Λιμάνι της Ραφήνας

Δεν μπορεί να νοιαζόμαστε μόνο για το σταμπωτο στους δρόμους αλλά εκεί που βρίσκονται τα παιδιά μας το χάος!!!Στο κάτω κάτω πληρώνουμε δημοτικά τέλη αλλά και συνδρομή στις ομάδες θα μπορούσαν να προσλάβουν ειδικούς για να προστατευονται τα παιδάκια μας. Κλείνοντας θέλω να πω ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ σε αυτούς που βοήθησαν το παιδί αλλά και ένα μεγαλύτερο μπράβο στο ίδιο το παιδάκι γιατί έδειξε γενναιότητα κάτι που ειλικρινά εγώ δεν θα το άντεχα και κοντεύω τα πενήντα. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και εύχομαι περαστικά στον θαρραλέο νεαρό.”