Δ. Μαραθώνα: Ο αντιδημάρχος Βαγγέλης Σωτηρίου για την υδροδότηση της Κοινότητας Βαρνάβα

Ο κος Σπύρος Ηλίας συνεχίζει να ερμηνεύει τις καταστάσεις κατά το δοκούν και σύμφωνα πάντα με τα πολιτικά του πιστεύω, που τα σεβόμαστε απόλυτα αρκεί και αυτός να σεβαστεί την προσπάθεια της τωρινής δημοτικής αρχής προς την επίλυση του χρόνιου προβλήματος της υδροδότησης του Βαρνάβα. Πρόβλημα όμως που δεν προέκυψε τώρα, άλλα έχει μια πολυετή ιστορία, πριν ακόμα την ίδρυση του Καλλικρατικού μας Δήμου, και που εργαζόμαστε για να λύσουμε.

Δεν είμαστε αδιάφοροι κύριε Σπύρο Ηλία και το γνωρίζετε πολύ καλά, όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλες μας τις ενέργειες μέχρι σήμερα για την αποκατάσταση του δικτύου υδροδότησης του Βαρνάβα. Και τις γνωρίζετε γιατί είμαστε σε συνεχή προσωπική επαφή, αλλά εσείς επιλέγετε τον στείρο δρόμο της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση και της κακοπροαίρετης κριτικής για τα μάτια του κόσμου.

Ο κος Σπύρος Ηλίας λοιπόν, οφείλει να σεβαστεί την προσπάθεια μας και αναμένουμε με νεότερη ανακοίνωση του να ανακαλέσει όλους τους απρεπείς χαρακτηρισμούς της τελευταίας του ανακοίνωσης (6/7/2022).

Με την ολοκλήρωση δε των εν εξελίξει έργων (σύντομα), θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των κατοίκων του Βαρνάβα όπου θα παρουσιάσουμε αναλυτικά όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει προς την επίλυση του χρόνιου προβλήματος.

Βαγγέλης Σωτηρίου

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής & Δικτύων

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.