Δανάη Μπάρκα: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στα σόσιαλ σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει»

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Δανάη Μπάρκα λίγες εβδομάδες πριν γυρίσει στη συχνότητα του Mega με το «Πάμε Δανάη» και με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μέσω Instagram κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα και να τονίσει πόσο σημαντικό είναι οι ευχές να μη μένουν στα λόγια.

«Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά όλοι οι πιστοί εδώ και μέρες, και παρατηρώ πόσο οξύμωρο είναι κάποιες φορές σε σχέση με την συμπεριφορά μας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, αλλά με την πρώτη ευκαιρία γινόμαστε αγενείς με όλους.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, αλλά γκρινιάζουμε σε έναν σερβιτόρο που δουλεύει 12 ώρες το λιγότερο με 40 βαθμούς Κελσίου αν αργήσει να μας φέρει νερό.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, ενώ καταγγέλλουμε το δίπλα μαγαζί απ’ το σπίτι μας, το οποίο ήταν κλειστό 2 χρόνια και άντεξε ως δια μαγείας την κατάσταση και ζουν 10-20-30 οικογένειες από αυτό επειδή είναι δυνατά η μουσική το βράδυ.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, ενώ στην πρώτη παρεξήγηση από τα νεύρα μας δημιουργούμε νέες βρισιές.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, ενώ μπαίνουμε στα σόσιαλ και σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ κρίνουμε ανθρώπους από την εμφάνισή τους, την ιδιαιτερότητά τους, τα μαλλιά τους, το ντύσιμό τους χωρίς να σκεφτούμε αν θα στεναχωρηθούν ή πώς θα αισθανόμασταν αν το έκαναν σε κάποιον που αγαπάμε.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, ενώ την ίδια ώρα είμαστε ρατσιστές και σπέρνουμε διχόνοια.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, αλλά τα δικά μας προβλήματα τα προβάλουμε σε άλλους εκτονώνοντας τον θυμό μας παντού.

Τελικά, μήπως να ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλά αλλά να το εννοούμε; Μήπως να ευχόμαστε ψυχραιμία, αγάπη, ενσυναίσθηση, κατανόηση, αλληλεγγύη και φροντίδα για όλα τα όντα γύρω μας;! Μήπως να καταλάβουμε πόσο χρήσιμοι, αναγκαίοι και απαραίτητοι είμαστε όλοι και να ζήσουμε αρμονικά; Αυτό είναι η δική μου ευχή.

(Σκέψη Αυγουστιάτικη για να την θυμάμαι πρώτα εγώ και μετά όλοι οι άλλοι. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι στο ιντερνετικό μου ημερολόγιο για να μείνει να την βλέπω όταν κάνω τα παραπάνω ή όταν αγχώνομαι για βλακείες. Σκέψη Αυγουστιάτικη που την μοιράζομαι με εσάς που δεν γνωριζόμαστε, αλλά είναι σαν να είμαστε οικογένεια διαδικτυακή)

Χρόνια πολλά, καλά, αρμονικά. Να χαμογελάμε και να εκτιμάμε ό,τι έχουμε τώρα χωρίς να το θεωρούμε δεδομένο. Με τα δύσκολα & τα εύκολα, η ζωή είναι δώρο. Ας ρίξουμε ένα χαμόγελο», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

 

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.