Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της Ανδρέα που έχει φύγει από τη ζωή

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η Δανάη Μπάρκα θυμήθηκε τον παππού της που έχει φύγει από τη ζωή στον οποίο είχε και μεγάλη αδυναμία. Σήμερα, ο παππούς της παρουσιάστριας του “Πάμε Δανάη” θα είχε την ονομαστική του εορτή μιας και το όνομά του ήταν Ανδρέας. Εκείνη θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του και για ακόμη μια φορά να πει σε όλους πόσο καλός άνθρωπος ήταν, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την περίοδο που εκείνη ήταν ακόμα παιδί και έγραψε:

«Σήμερα γιορτάζει. Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του, υπάρχει το γέλιο του ,υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας,οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν. Μέσα μου είναι και οι μήνες του νοσοκομείο με τα τραγούδια μας,με τα παραμύθια μας,με τις βόλτες στους διαδρόμους, με τις γνωριμίες, με τις αγκαλιές και με το χέρι-χέρι που κρατηθήκαμε και σχεδόν δεν ξεκολλήσαμε ποτέ μέχρι την τελευταία στιγμή.

Πάντα θα τον γιορτάζω γιατί πάντα θα είναι ο πιο υπέροχος παππούς του κόσμου. Κι όταν βρω τον άνθρωπο μου έτσι θέλω να είναι..αστειος,δοτικός,αγαπησιάρης,δουλευταράς,,ευαισθητος,κοινωνικός και καλος ανθρωπος.Κι όταν κάνω τα δικά μου παιδιά θα τον γιορτάζουν κι αυτά γιατί θα ήθελε σαν τρελός να τα γνωρίσει και θα κάνω τα πάντα να τον μάθουν, να τον θυμούνται και να ακούν τις ιστορίες του έτσι ώστε να είναι σαν να τα έχει γνωρίσει & σαν να τα έχει αγκαλιάσει. Κι αν γίνω ποτέ γιαγιά,σαν εκείνους ονειρεύομαι να είμαι.. σαν την Τούλα & τον Ανδρέα.

Να σε χαίρομαι παππού,κι ας μην σε έχω πια. Εγώ σε χαίρομαι. Αν ήξερες πόσο μου λείπεις & ποσό έχει αλλάξει η ζωή μου θα έκανες τα πάντα να γυρίσεις. Σ’αγαπώ-ελπίζω να είσαι γύρω μας. Η γιαγιά είναι καλά, μην αγχώνεσαι.  Η ποντίκω σου. Χρόνια πολλά σε όλους».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.