ΔΑΣ Αραφην: Ξεκινούν από αύριο οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο Ραφήνας

Μετά την χθεσινή ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ραφηνας – Πικερμίου και αφορούσε το τρόπο και τα νέα δεδομένα που επιβάλλονται να ακολουθηθούν, έτσι ώστε να ξεκινήσουν προπονήσεις τα παιδιά που πάνε Γυμνάσιο και μεγαλύτερα, το Δ.Σ. της ομάδας μας αποφάσισε τα κάτωθι:

· Οι προπονήσεις σε πρώτη φάση, ξεκινάνε από αύριο στις 17.45 έως 19.45 καθημερινά με την προσκόμιση των δικαιολογητικών και υπεύθυνων δηλώσεων, που θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά εντός της ημέρας. Σύντομα και ανάλογα με τη κατάσταση των παιδιών θα ανακοινωθούν και οι πρωινές.

· Η πόρτα θα είναι ανοικτή με φύλακα από τις 17.30 μέχρι 17.45 και θα ξανά ανοίγει πάλι για 10 λεπτά στο τέλος της προπόνησης. Στην όποια αναμονή υπάρχει κατά την είσοδο, τα παιδιά θα παραμένουν μέσα στα αυτοκίνητα των γονέων τους.

· Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέρχονται εντός του κολυμβητηρίου

· Η διαδικασία της θερμομέτρησης θα πραγματοποιείται καθημερινά από εμάς

· Τα αποδυτήρια δεν θα λειτουργούν παρά μόνο οι τουαλέτες.

· Από την επόμενη Δευτέρα που θα ανοίξει βάση κυβερνητικής απόφασης η καφετέρια θα αλλάξουν τα δεδομένα εισόδου και εξόδου των παιδιών.

Οι τελευταίοι μήνες έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μας και έχουν δημιουργήσει προβλήματα που μερικά είναι πιθανώς μη αναστρέψιμα… Το σημαντικότερο φυσικά είναι η υγεία μας και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που πρέπει να έχουμε πλέον σε καθημερινή βάση λειτουργώντας με προσοχή και υπευθυνότητα.