Δάσκαλος πολεμικών τεχνών επιτέθηκε σεξουαλικά σε 15χρονη μαθήτρια!

Είναι νοσηρό σύμπτωμα της εποχής; Ένα κάτοπτρο πάνω στο οποίο αντανακλάται η φρίκη της διαρκούς διαστροφής; Μήπως συνέβαιναν αλλά δεν καταγγέλλονταν; Μήπως οι καταγγελίες έρχονται ως τοξικό σύμπτωμα που υποκρύπτει άλλου είδους κίνητρα κι επιδιώξεις;

Το σίγουρο είναι ότι όπως και να έχει, πρόκειται για ένα παθολογικής φύσης κοινωνικό φαινόμενο που απαιτεί από τις αρμόδιες κρατικές αρχές παιδείας, πρόνοιας κοκ να εγκύψουν, ν’ αναλύσουν και να βρουν μεθόδους αντιμετώπισης της παθογένειας.

Δείτε ακόμα:  31 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι σε νησί των Κυκλάδων αυτή την φορά, καταγγέλθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου δασκάλου πολεμικών τεχνών. Ο ύποπτος φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε βάρος 15χρονης μαθήτριας του, από την οποία -όπως αναφέρεται- ζήτησε μετά το πέρας της εκγύμνασης να ξεντυθεί για για να … επιθεωρήσει τη σωματική και μυική πρόοδο του κοριτσιού.

Στη συνέχεια και σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις αλλά και την … δάγκωσε!!! Το κοριτσάκι παρά τη χυδαία επίθεση, κατάφερε να ξεφύγει, ενημέρωσε τον πατέρα της και ο τελευταίος την αστυνομία.

Δείτε ακόμα:  Κορονοϊός: Συναγερμός στο Ίλιον - Αναστέλλεται η λειτουργία 5 παιδικών σταθμών

του Γιώργου Καραϊβάζ

bloko.gr