«Δε βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα»! Σκοτωμός on air

Μέσα από τον αέρα του Πρω1νού θέλησε να απαντήσει ο Άρης Καβατζίκης στην Άννα Μαρία Βέλλη.

«Επειδή χθες κάναμε ένα σχόλιο στον αέρα της εκπομπής ότι παρόλο που έχει τελειώσει σχολή υποκριτικής, μας έχει συστηθεί αλλιώς η Άννα Μαρία Βέλλη ενοχλήθηκε και μας απάντησε μέσα από το instagram».

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμέλλη διάβασε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Άρη Καβατζίκη να παίρνει και πάλι το λόγο λέγοντας:

«Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη, δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο κάτι που ελπίζω να κάνετε και εσείς σαν νέα ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία την περασμένη σεζόν να δείτε την Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα για να δείτε πως παίζεται η Νόρα. Εσείς κάνετε μια άλλη προσέγγιση που μπορεί να έρθω να τη δω αλλά αυτό δε σας αφορά… Γενικώς θέατρο βλέπω αλλά δε διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο χρόνο μου. Εσείς οφείλεται να το κάνετε γιατί δηλώνεται ηθοποιός και απλός άνθρωπος που δε σας καθορίζει το επάγγελμά σας. Εγώ ως δημοσιογράφος συστήθηκα. Δε βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός. Σας είδα να κυλιέστε πάνω σε τραπέζια ναζιάρικα, να ασχολείστε με το σώμα σας. Μπήκα στο instagram σας και σας είδα γυμνή. Καλά κάνετε καλό είναι κι αυτό. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για το σώμα μας. Έχετε αγγίξει γενικά πολλούς τομείς, προσωπικά δεν ήμουν ποτέ του τουρλού. Εσείς θέλετε να κάνετε αυτό ως άνθρωπος. Και εγώ απλός άνθρωπος είμαι που όμως με καθορίζει επαγγελματικά η ταυτότητά μου. Εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει τις υποκριτικές σας σπουδές, να τα καταφέρετε και εγώ να σας συγχαρώ. Προς το παρών όμως σας ξέρω ως youtuber και influrncer».

Δείτε ακόμα:  Περικλής Κονδυλάτος: On air συγκίνηση στο Πρωινό μιλώντας για τα παιδικά βιώματά του

Όλα αυτά ξεκίνησαν με αφορμή το περιστατικό που έγινε με την Ειρήνη Καζαριάν. Και τον περίεργο τρόπο που το νεαρό μοντέλο απάντησε στους δημοσιογράφους. Όταν πιάστηκε αδιάβαστη για τον ρόλο της. Ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Πέμπτης έκανε κάποια σχόλια για την παράσταση. Και κάποια από τα κορίτσια που συμμετέχουν σε αυτή.

Τα σχόλια αυτά όπως φαίνεται ενόχλησαν ιδιαιτέρως την Άννα Μαρία Βέλλη. Που βγήκε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε ακόμα:  MasterChef spoiler 13/5: Το λάθος που δείχνει την έξοδο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (video)

usay.gr