Δείτε την σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη βάφτιση του γιου τους (φωτό)

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα ζευγάρι που ο κόσμος λάτρεψε. Αγαπήθηκαν σαν ζευγάρι της μεγάλης οθόνης αλλά και σαν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς και έπειτα απέκτησαν τον μοναχογιό γιο τους, Γιάννη.

Το τάμα στην Τήνο και η βάφτιση

Συγκεκριμένα, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στον κόσμο τον Γιάννη Παπαμιχαήλ το 1969 και περίπου δύο χρόνια μετά το τάμα που είχε κάνει επισκέφθηκε το νησί της Τήνου ξανά.

Όπως έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν, η Αλίκη Βουγιουκλάκη λόγω των πολλών προβλημάτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε κάνει τάμα στην Παναγιά της Τήνου και αφού κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της επέστρεψε στο νησί, όπου έγινε και η βάφτιση.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 1970 και νονοί ήταν ο Φιλοποίμην Φίνος και η σύζυγός του, Τζέλλα.

Αρκετά χρόνια μετά από εκείνη την εποχή, η φωτογραφία από τη βάφτιση στην Τήνο δημοσιεύθηκε στο Instagram από το επίσημο προφίλ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και οι διαδικτυακοί φίλοι έδειξαν μέσα από τα σχόλια τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.