Δεκαεπτά λεπτά μία ήσυχη μέρα στο Πικέρμι (φωτό)


Δεκαεπτά λεπτά (!) χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα, μια καθημερινή ήσυχη μέρα όπως μας είπε αναγνώστης του irafina.gr ,για να διανύσει την απόσταση από τα φανάρια της Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Μαραθώνος μέχρι και να περάσει τα φανάρια του Πικερμίου με κατεύθυνση προς Ραφήνα.

Πολύ σωστά ο αναγνώστης μας αναρωτιέται τι θα γίνει τις επόμενες μέρες που θα έχουμε και την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πόσοι από τους ταξιδιώτες θα αγωνιούν μήπως δεν προλάβουν τα καράβια.

Εμείς, έτσι για να δείξουμε το τραγικό της κατάστασης, «μπήκαμε» στους χάρτες της google και ζητήσαμε να μας δείξει τον χρόνο που χρειάζεται για να διανύσουμε την συγκεκριμένη απόσταση των 1,8 χιλιομέτρων.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος - Απομακρύνθηκαν με γερανό τα οχήματα (φωτό)

pikermi_google_maps

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, σύμφωνα με την google χρειαζόμαστε 4 λεπτά με το αυτοκίνητο, 7 λεπτά με το λεωφορείο και 21 λεπτά με τα πόδια.

Σε σύγκριση με τους πραγματικούς χρόνους, το να περάσεις τα φανάρια του Πικερμίου με το αυτοκίνητο είναι το ίδιο με το να κάνεις την ίδια διαδρομή με τα πόδια. Απλά τραγικό!