Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για το Νίκο Ξανθόπουλο! Τώρα απειλούν τη ζωή του και την οικογένειά του! Νέα εισβολή στο κτήμα της Παιανίας…

Η ήσυχη ζωή του στο κτήμα του στην Παιανία δεν υπάρχει πια… Καθημερινά συμμορίες ρομά έχουν μετατρέψει τον βίο του σε εφιάλτη καθώς εισβάλλουν και αρπάζουν οτιδήποτε μπορεί να τους επιφέρει κέρδος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απειλούν ακόμη και την ίδια του τη ζωή!

Φόβους, λοιπόν, για τη ζωή του αλλά και την οικογένειά του του εκφράζει ο κοσμαγάπητος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, αφού συμμορία που κυνηγά τον πολύτιμο χαλκό από τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στράφηκε για δεύτερη φορά εναντίον του.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Μαραθώνα: Προσοχή στην κατανάλωση νερού κατά τις ημέρες του καύσωνα

Η συμμορία μπήκε στην αυλή του σπιτιού του όπου βρίσκεται ο μετασχηματιστής της ΔΕΗ, ωστόσο έφυγαν με άδεια χέρια αφού ο ηθοποιός τούς κατάλαβε και πρόλαβε να βγει πριν κλέψουν τον μετασχηματιστή.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 86χρονος ηθοποιός είχε παραχωρήσει στη ΔΕΗ περιφραγμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του προκειμένου να αποτραπεί αυτό το φαινόμενο, κάτι που προφανώς αγρίεψε ακόμη περισσότερο τους ρομά που δεν δίστασαν να απειλήσουν τη ζωή τη δική του αλλά και της οικογένειάς του.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Κίνδυνος για μπλακ άουτ στην Ανατολική Αττική – Έκτακτη σύσκεψη

patkiout.gr