«Δεν ήταν ατύχημα» λέει η οικογένεια του 27χρονου που βρέθηκε νεκρός σε δεξαμενή

«Δεν πιστεύουμε ότι ήταν ατύχημα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 27χρονου Γάλλου χορευτή που βρήκε τραγικό θάνατο.

«Εδώ από τις 21.08.2020» αλλά και «Έκανα ό,τι μπορούσα» έγραψε μεταξύ άλλων ο 27χρονος Γάλλος χορευτής που βρήκε τραγικό θάνατο, στα τοιχώματα της δεξαμενής στην οποία παγιδεύτηκε στον Πειραιά.

Μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας, ανέφερε πάντως πως η οικογένεια δεν είναι πεισμένη πως πρόκειται για ατύχημα. «Ο Τζόις είχε μαρτυρικό θάνατο και αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα την οικογένειά του, που ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει τις απαντήσει που ζητούσε. Από κάποια στοιχεία που βρέθηκαν στην υδατοδεξαμενή και ερευνούν οι Αρχές, δεν πιστεύουμε πως ήταν ατύχημα, θεωρώ πως τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις» ανέφερε ο ίδιος.

Τα σπαρακτικά μηνύματα στα τοιχώματα της δεξαμενής

Ο 27χρονος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κατάφερε να αντέξει περίπου 8 ημέρες χωρίς τροφή και νερό, ενώ όταν πια ένιωσε το τέλος να πλησιάζει, χάραξε τη φράση «Έκανα ό,τι μπορούσα» αλλά και ένα μήνυμα στην οικογένειά του.

Όπως δείχνουν τα ντοκουμέντα του «Φως στο Τούνελ», έγραψε για τα μέλη της οικογένειάς του «Love you family, papa, Rick, Tiffany» – «Σας αγαπώ οικογένεια».

Ο σκελετός του νεκρού Τζόις βρέθηκε στις 7 Μαΐου, 9 ολόκληρους μήνες μετά την εξαφάνισή του, στα μισογκρεμισμένα κτίρια μιας παλιάς έπαυλης. Ο τόπος στον οποίο βρέθηκε, απείχε μόλις λίγα μέτρα από το πανδοχείο στο οποίο έμενε από τον Ιούλιο του 2020.

dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.